Reklama

Reklama

Miraculum

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Psychologický
Česko, 2012, 7 min

Režie:

Filip Bednář

Obsahy(1)

Snímek zachycuje příběh dívky, která naráží na nezájem a nepochopení svého okolí. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Nalákána tím, že film v rychlém sledu po sobě zhlédli dva mí oblíbenci a vtipně komentovali, vtipně, nikoliv pochvalně, zadoufala jsem, že se od srdce zasměju. Jak marné byly mé naděje. Kolikrát se dá poprvé vzít do ruky plná sklenice? 2x? 3x? Kolikrát může mít člověk chuť ustřelit hlavní postavě hlavu? Film je černobílý, já to s kvalitou tohoto snímku vidím černě. Říkejme tomu havraní film a zadoufejme, že tohle nikdy víc. ()

WANDRWALL

všechny recenze uživatele

Tyhle učitelky jsou typické, i pro naše současné školství. Vím z vlastní zkušenosti, že učitelky opouští pedagogickou fakultu dneska hůře připravené, než tomu bylo dříve. Zažil jsem ve školství obě doby, a vím, že dneska učí i nadále řada z těch, co učila dříve, či začínala po roce 1989.... Hlavní postava je tuctová a prázdná holčina, u níž v obličeji nevidím žádný zákmit inteligence, a její tělo pěkně obtéká sádlem vytvarovaným pěknou lenivostí... Film úmyslně nehodnotím. ()

Reklama

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se nic dělat, tato neskutečnost si opravdu nezaslouží být v červených číslech a jsem rád (bez škodolibosti), že právě tímto mým hodnocením aspoň již do světa nekřičí náš všeobecný místní nevkus a že spadla do modrých. V podstatě reaguji na Segrestora a musím mu dát, želbohu, za pravdu. Snad poprvé v životě mě nenapadlo cokoliv obhajitelného a alespoň částečně sarkastického. Nebýt to kraťas, možná bych přišel o smysl pro humor na trvalo a chodil bych vás, milí tvůrci, strašit.... ()

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Pár rad autorům do budoucna: 'černobílý' se nerovná 'artový'; 'sociální téma' se nerovná 'silný příběh'(i když tady se výrazně nelišíte od současných českých autorů "profesionálů"); 'amatérský' se nerovná 'špatný zvuk a kamera'; 'láhev červeného v obýváku' se nerovná 'problém s matkou' (i když tady se taky nelišíte od současných českých autorů "profesionálů"); 'dobrá hudba' se rovná 'dobrá hudba' a za tu vám dám půl hvězdy... 1/10 ()

Vierzbowski 

všechny recenze uživatele

I když celkové vyznění je na úrovni těch nejhorších amatérských filmů, které se vyznačují hroznou kamerou, neposlouchatelným zvukem a dřevy místo herců, přeci jen jsou tu věci, které mně zaujaly: celkový styl a využití zkratky při vyprávění + tempo vyprávění. Hudba je podle mého také zvolena dobře, i když sem měl z počátku chuť autora za vykrádání Protektora nakopat do prdele. ()

Reklama

Reklama