Reklama

Reklama

Ronan's Escape

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Austrálie, 2010, 16 min

Recenze (5)

whack 

všechny recenze uživatele

Prečo tí, ktorí si zašlúžia žiť, zomrú, a tí, ktorí by mali zomrieť, ostanú škodiť? Je to ako choroba. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Very sad story. Je smutné a děsivé, kolik lidí končí svůj život zapříčiněním těch druhých. Lidé dokáží být arogantní a bezcitné svině, které dokážou jedince přivést až na okraj útesu. Někteří už nemůžou dál a skočí. Jiní to nějakým způsobem možná přežijí, ale trvá jim léta, než se z toho dokážou alespoň z části vyhrabat. Ronan se na takový útes dostal. Jaký bude jeho další krok? ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Miestami zbytočne gýčovité a podliezavé. Viac civilnosti, drsnosti a menej uhladenej rádoby poetickosti (tie obilné lány, eh). Aj napriek jednoznačnému nastaveniu, kedy od začiatku viete ako film skončí, to však funguje - téma je to skrátka silná. 3,5* ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem již řady filmů s tímto námětem, a to mě zřejmě ovlivnilo při vnímání tohoto australského snímku. Nedostal mě ... příliš ubližované, melancholicky roztoužené nad nevyhnutelným koncem. Chybí mi tam pocit vzdoru, snahy změnit kolo osudu, postavit se něčemu. Takto mi to připadá jen jako návod pro dospívající klučíky, jak to mají udělat, když neví, kudy kam ... 3534 ()

Reklama

Reklama