Reklama

Reklama

Procitnutí

  • Jihoafrická republika Sleeper's Wake
Thriller / Psychologický
Jihoafrická republika, 2012, 94 min

Obsahy(1)

Tento sexuální thriller se odehrává v Jižní Africe a vypráví příběh nedávno ovdovělého muže, který se rozhodne léčit svůj smutek v malém přístavním městečku a zaplete se do nebezpečného vztahu s mladou krásnou ženou. John Wraith je čtyřicátník, který se v nemocnici probírá z bezvědomí. Jeho manželka a dcera zahynuly při autonehodě, protože on usnul za volantem. Útěchu hledá na malé přímořské samotě, kde se seznámí s problémovou náctiletou dívkou Jackie, jejíž matka byla zavražděna během loupeže ve vlastním domě. Vznikne mezi nimi nebezpečná fyzická přitažlivost. Navzdory hrozbě odhalení si svůj vztah užívají i se všemi ničivými následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

StDavid 

všechny recenze uživatele

Máte pocit, že sledujete celkem průměrný a nijak skvěle natočený thriller, z herečky v hlavní roli, hrály nejlépe její prsa, ale přesto se vyplatí se dívat - několik dobrých momentů a výborný závěr. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Zajímavé postavy, herci i prostředí. Horší je to ale se scénářem, který v polovině filmu neví, co si počít a jak se ještě pokusit překvapit. Ve výsledku je tak jasně čitelná zápletka zahnána do ubíjejícího stereotypu. Přesto jsem film rád dokoukal. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama