Reklama

Reklama

Na úvěr

(pořad)
  • Velká Británie Maxed Out
Velká Británie, 2007, 30 min

Účinkují:

Connie Chung

Obsahy(1)

Dnes už bohužel nikoho příliš nepřekvapí, když slyší o lidech, kteří zabředli do obrovských dluhů. Vezmeme si hypotéku, lákají nás domácí spotřebiče prodávané na splátky a naše banka nám bez problémů poskytne kreditní kartu. Ale ne každý je schopen úvěr i s příslušnými úroky řádně splácet, což posléze dotyčného uvrhne do dluhové pasti, takže může třeba i ve velmi raném věku přijít úplně na mizinu. Náš seriál nabízí pomoc právě těm, kteří se dostali do takovéto prekérní situace. Ukáže divákům, jak správně hospodařit s penězi, které mají k dispozici, jak, kde a na čem mohou ušetřit. Poradí, jakými praktikami lze docílit toho, aby se obsah domácí pokladny jen tak nerozkutálel, a dokonce i jak se dostat ze šlamastyky zaviněné zdánlivě beznadějnou finanční situací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Maslord odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem co je zaujimave na tom ze si idioti naberu hypoteky a blbosti na splatny a potom sa cuduje ze su 5000 mesacne v minuse a ze visia 350 tisic. Dokonca su aj prekvapeni. ()

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden díl této nebetyčné píčoviny jsem odsledoval ve své oblíbené hospodě, protože paní Markéta to měla naladěno. Analýzu typu výdajů si dělám od r. 1994 daleko sofistikovaněji, než ta kráva, co domlouvá dvěma lesbám, co vše prožerou po hospodách (taky ty krávy vypadají jako kisny!) Pokud vidím, že na něco nemám, tak si to nekupuji. To je celý problém. Na to nepotřebuji finanční analytičku-na to stačí každý průměrný blb nad IQ93 sám. Nikdy jsem se nezadlužil a žiji si docela skvěle. Tento dokumentární seriál je asi určen pro američany, to jsou takový dementi, že se nedivím, že potřebují návod v TV. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama