Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešťastný výběr účastníků - ke konci už to je jeden mizera vedle druhého, se skvělým umem bodání nožů do zad spoluhráčů. Nejvíc mě jitří ty velkohubé kecy, že tato hra je přece o lhaní a podvádění, že tu jde o milión a nelze to srovnávat s chováním v běžném životě - právě naopak! Až jim někdo v "běžném životě" nabídne milión, budou pro jeho získání lhát, podvádět a zrazovat všechny kolem sebe stejně jako to dělali ve hře. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série? Možná ano. Špatná série? Ani moc ne. Najdou se zajímavá individua (Robb), která to dokážou aspoň chvílemi trochu nakopnout. Některé momenty taky stály za to, i když jich není třeba tolik, co v jiných řadách. Navíc finále není žádná jasná záležitost, jak tomu někdy bývá, což taky není vůbec na škodu. Nicméně nevýrazní, nesympatičtí a otravní hráči tuto sérii jednoznačně potápí. ()

Reklama

HawkeyeSaw 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se připojit k všeobecnému názoru, který tuto sérii označuje za nejslabší. Už samotný začátek odlišný od předchozích sérií tuto řadu rozjíždí poněkud novým způsobem a nejedná se o jedinou novinku, kterou tato řada přinese. Cesty loďkou pro pitnou vodu i na soutěže odehrávající se z velké části přímo na moři a obecně nádherné prostředí Andamanského moře dodávají této sérii jedinečnou atmosféru. Soutěže byly často zaměřené určitými způsoby do místního orientálního stylu a setkávání se s místní kulturou ke konci série bylo také perfektní. Pravda je, že leckteří soutěžící byly skutečně pro pořad slabí, ale zdaleka to neplatilo o všech a souboj dvou věkových skupin měl také něco do sebe. Celkově hodnotím jako jednu z nejlepších sérií. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem si nejdřív říkala proč to má tak nízké hodnocení. To musí být omyl, ale není. Tady v téhle sérii nebyla žádná výrazná osobnost ani "dějové" zvraty. Jediné, co se tam dělo, byl fakt, že je dva kmeny žili určitou dobu pod "jednou střechou", ale sloučeni nebyli, což malilinko zamíchalo kartami. Škoda, že tam nebylo ani komu fandit a do finále se dostali dva, kterým jsem to moc nepřála. ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku dobrá, i když taková jakási neobvyklá série. Moc chválím možnost vybírání si kmenů na začátku, to by se podle mě mělo využívat častěji. Celé to podivné rozdělení nakonec řadě pomohlo, jednoduše proto, že nakonec vyhráli outsideři. Casting byl podle mě dobrý a lidi byli velice různorodí, jaksi se ale moc neprojevovali. Světlou výjimkou byli ztřeštěný Robb (se dvěma B :) !!!), pletichářka Shii Ann, děda Jake, který se jako jeden z mála do poslední chvíle snažil zvrátit osud na svou stranu a taky Brian, kterého já považuji za do té doby jednoho z nejzasloužilejších vítězů, i když nutno dodat, že mi dost možná přišel tolik zasloužilý jednoduše díky tomu že ostatní zasloužilí rozhodně nebyli. Jak se to říká, jednooký mezi slepými Brian :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Jediná série, ve které proběhlo tzv. falešné sloučení. Kmeny žili na jedné pláži, ale stále spolu soupeřili. Tato situace nastala ještě v Kdo přežije: Jeden svět (od r. 2012) , tam to ovšem byl hlavní twist série a proběhlo klasické sloučení. (Zix.)
  • Poprvé začala být porota jmenována z vyřazených členů ještě před sloučením. (Alex24)
  • V této řade dostali účastníci poprvé možnost v jednom momentu soutěže přestoupit do druhého kmene. (Hidan)

Reklama

Reklama