Reklama

Reklama

You Should Meet My Son!

Komedie / Rodinný
USA, 2010, 88 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Brian je sympatický učitel literatury, který je stále ve svých třiceti letech svobodný. Jeho matka Mae mu neustále dohazuje různé potenciální budoucí manželky, přičemž netuší, že její jediný syn je homosexuál. Když se Mae dozvídá o Brianovi pravdu, rozhodne se, že nedopustí, aby její milovaný syn prožil osamělý život a snaží se mu pro změnu najít "manžela". (Stanislaus)

(více)

Recenze (3)

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Papundeklová hrůza by to mohla být, ovšem nebýt toho vtipného začátku, který dílko podržel nad vodou. Po jedné hvězdičce za dva opravdu pěkné kluky. Jenže pasáž v gay baru je otřesná, což by se nicméně dalo zdatně odignorovat, kdyby daná pasáž ovšem netvořila polovinu filmu. Závěr už je hodně ani ne tak za hranicí mého smyslu pro humor, jako za hranou mé tolerance levného papundeklového filmování. Natočit jeden film ve dvou místnostech, chodbě a baru, to na druhou stranu chce hodně tvůrčí odvahy. Jako divadelní hra by to, myslím, bylo ale naprosto perfektní :)). ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak to není, kolikrát mám pochopení pro americký styl humoru, naivní až přiblblý, ale na druhé straně se na to koukat, už třeba i kvůli některým sympatickým hercům, dá ... 4444 ()

pohodlyn 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 jsem se bavil a věřil ze se to vyklube ve skvělou komedii. Bohužel pote to nabralo dost trapný směr že jsem to vlastně ani pořádně nedokoukal. ()

Reklama

Reklama