Reklama

Reklama

Bez hranic

  • USA No Boundaries
USA, 2009, 100 min

Režie:

Violet Mendoza

Scénář:

Violet Mendoza

Hrají:

Barret Helms

VOD (1)

Obsahy(1)

V Bezmezně, novém podmanivém filmu spisovatelky a režísérky Violet Mendozové a kameramana Jakea Willinga, který polidšťuje nyní palčivý a proměnlivý problém ilegálního přistěhovalectví do Ameriky, dokáže láska překonat všechny překážky a překročit jakoukoli hranici. Isabel Morenová (nádherný nový objev Dani Garzová) opustí jižní Afriku a ilegálně vstoupí na půdu Spojených státu, jelikož doufá, že vydělá peníze na operaci pro svou churavou matku. Bydlí u bratrance Martina ve Filadelfii, najde si zaměstnání a něco jako rodinu v Martinových domácích Glorii a Mauriceovi. Také se dost neočekávaně zamiluje do pohledného Američana Christophera (Mark McGraw, syn velkého Tuga McGrawa z Philadephia Phillies), který je - aniž by o tom Isabel věděla – imigrační úředník. To, jak se životy všech vzájemně prolínají a dotýkají, tvoří základ výjimečně bolestného a strhujícího romantického dramatu, který nakonec potvrzuje, že láska vskutku nezná žádných mezí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

anglanek 

všechny recenze uživatele

Violet Mendoza mela na ten film tak 1200 dolaru, protože jinak to není mozny...aha ted koukam,ze to byl jeji první a zaroven poslední kousek. Fakt pekny)))) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek vlastně dává najevo, že důvodem k ilegálnímu přistěhovatelství nemusí být jen válečný stav, jak to většinou bývá. Hrdinka příběhu se načerno přistěhuje do Ameriky, aby vydělala peníze pro svoji těžce nemocnou matku. A protože se jedná o romantický film, nesmí tady samozřejmě chybět ani její vzhlédnutí k pro ní sympatickému muži, který (ale to je mi náhodička) pracuje na imigračním. Osudy se spousty náhod, náhlé lásky a starosti o matku není ničím vyjímečným, ale zpracované je to přívětivě a dobře se na to kouká. ()

Reklama

Reklama