Reklama

Reklama

Slunce, seno, slanina

(pořad)
  • Slovensko Slnko, seno, slanina
Reality-TV
Slovensko, 2013, 32x60 min

Obsahy(1)

Máte už plné zuby nadváhy a chcete nadbytečná kila vyměnit za eura? Zkuste to na farmě Anky a Jana Bučkových, kde se deset boubelatých obyvatel snaží zhubnout. Ten, kdo ztratí během odtučňovacího pobytu nejvíce kilogramů, získá finanční odměnu. Ale čekají na ně všemožné nástrahy. (TV Prima)

Recenze (49)

bobby_jean odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na toto som sa dokázala pozerať dohromady asi 10 minút. Obéznym ľudom, ktorým ide o zdravie (zdá sa až o život v niektorých prípadoch) dať na raňajky biele pečivo natreté margarínom a mastný salám... Na úkor ľudského zdravia televízia ponúka lacnú a neskonale primitívnu podívanú. Prepáčte mi, ale toto je vrchol! ()

Silviaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Spočiatku som si myslela, že to bude len jedna ďalšia primitívna jojkárska show, pri ktorej sa však aspoň vychillujem a nebudem myslieť na každodenný stres. To čo je z toho teraz, ma úprimne šokuje a je mi z toho na zvracanie! Ja byť tam a robia mi to, čo tam robia tým ženám ich žalujem rad radom, počnúť jednotlivcom až po celú "ctenú" TV JOJ. ()

Reklama

Domas88 odpad!

všechny recenze uživatele

Co ta televize dokáže.. :( nevím jestli je to k smíchu nebo k pláči :( Proč znát vlastně tuhle "rodinu"? Tohle není řečnická otázka, mě by to opravdu zajímalo.. Ale jo teď kdysi jsem se při pozdním obědě díval chvílku a musím uznat, že jestli tam někoho (asi tu malů šéfku-nezmám jména) neklepne pepka tak má fakt dobre srdce které jí zavidím :D ()

DonQ odpad!

všechny recenze uživatele

Ke vtipným reality show bývám shovívavý, neb mne baví tragikomičnost účastníků (jo, jo jsem škodolibej). K této prasosoutěži však důvod ke shovívavosti nemám. Účastníci nudní, případně hloupí, chlípní anebo alkoholici. Z opatrnosti nad zbytečnou ztrátou času jsem si pustil pouze první dva a poslední dva díly a myslím, že to naprosto stačilo. Není třeba vidět kydat hnůj na třicet způsobů a vyjma pár eskapád Edy jsem myslím nepřišel o nic zvláštního. Celkově úplná zbytečnost, jenž zjevně měla jen vyplnit letní okurkovou sezónu pro diváky důchodového věku a jde odnikud nikam. Je zajímavé, že slovenské televize dost drsně tlačí na pilu a do těchto pořadů kumulují opravdu extrémní exoty a sociály nejhrubšího zrna. Jsem rád, že my máme jen své Bušáky, Čočky či Kataríny, což plně vystačí (a pobaví lépe!), byť jde jen o slabý odvar oproti slovenským show. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na Survivor, tohle je nejdrsnější reality show na světě. Výkvět ultra absurdních jedinců, kteří se dali sehnat po slovenských tv reality show, kteří se předhánějí v bizarnostech, exhibicích a vulgaritě a zároveň se snaží přežít na farmě, kde jsou násilím nuceni sloužit pod záminkou zchudnutí. Jen pro otrlého diváka, který ocení napětí, nechtěnou tragikomičnost a místní kulturu a náturu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama