Reklama

Reklama

Megalodon: Obří superžralok žije

(TV film)
  • USA Megalodon: The Monster Shark Lives

Obsahy(1)

Megalodon byl největší pravěký žralok, který kdy žil. Dnešní vědci a experti na žraloky se domnívají, že existuje dostatek důkazů, které svědčí o tom, že stále žije. (oficiální text distributora)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Inusa

stejně tak neví,že by se před lidmi měli schovávat třeba obrovské krakatice,které podle částí těl nalezených ve vorvaních žaludcích nebo z kusů těl vyplavených mršin na břehy moří musí měřit i přes 60 metrů-což je dvojnásobná délka megalodona :-)

Inusa

Inusa (hodnocení, recenze)

At už megalodon žije, nebo ne, tenhle dokument mě rozhodně nepřesvědčil, že ano. S komentem o natočení stylem Blair witch plně souhlasím, napadlo mě to totiž taky. Mají úplné h-ovno a určitě je důvod proč jim chybí prachy na výzkum. Bylo tam tolik věcí, které byly kraviny, že se mi o tom ani nechce psát.  No ale už teda ví, že je v Jižní Africe, tak snad zachytí už celého megalodona a ne ploutev, či stín. Sice máme prozkoumáno jen 5%, ale megalodon není Latimerie podivná, je poněkud větších rozměrů a ani neví, že by se měl před lidmi schovávat, tak se ptám, to opravdu po všech těch letech mají jen to, co jsem viděla v jejich dokumentu?

na příspěvěk reagoval Wez

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

myslím že to je jen obyčejný podvod který má vypadat jako reálný dokument ale připadá mi to jako fake dokument jak kdysi byla Záhada Blair Witch která zezačátku než se provalila pravda tak byla tvrzená za pravdu , no nevím nevím moc tomu nevěřím myslím si že to je až moc okatý fake dokument .

Reklama

Reklama