Reklama

Reklama

Auto jako léčka

(pořad)
  • USA Bait Car

Obsahy(1)

Seriál Auto jako léčka přiblíží divákům svět automobilových krádeží. Aby bylo možno zachytit každý detail a poznat nové metody používané vynalézavými zloději aut, jsou nastražená policejní auta vybavena nejmodernější monitorovací a sledovací technikou. Připojte se k policejním jednotkám, které patrolují v  nejnebezpečnějších městských čtvrtích. Policisté vyčkávají, odhodláni chytit neopatrné zloděje přímo při činu. Skryté kamery vše natáčí a prezentují divákům. Dívejte se spolu s námi, CBS Reality vám drží místo v první řadě! (CBS)

(více)

Recenze (4)

lusa 

všechny recenze uživatele

God bless America.. Ak práve národ americký nie je odsúdený na vyhynutie z dôvodu totálnej mentálnej retardácie, tak už žiadny iný. "Prečo ste ukradli to auto?" Nuž, pre kkt, páni.. 2* ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Blbost zlodějů jako na talíři. Policisté nastraží luxusnější auto na takový místo, kde se auta často kradou. Klíčky nechají v zapalování, dveře dokořán. A pak jen čekají, dokud se nechytne nějakej blbeček, kterýmu to vůbec nepřijde podezřelý. Zlodějíček si chvilku jezdí (nebo se snaží pochopit, jak funguje řadící páka) a mezitím ho nahrává opravdu rozsáhlej kamerovej systém, kterým se celý auto prošpikovaný. Po chvíli policisté auto na dálku zamknou a zastaví a pak už si jen toho naivu odvádějí v poutech s naprosto zbytečnou otázkou "Byl jste už někdy trestně stíhaný? Jste v podmínce?". Nezní to bůhví jak, ale je to vážně zábava. Díl, kdy se auto pokoušela ukrást devítiletá holka se slovy "Ty vole, tohle auto chci!" jasně ukazuje, v jakých místech policisté auto nechávají stát. ()

Reklama

contreras 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle trošičku přitaženo za vlasy americkou produkcí...Pachateli jsou ve většině případů afroameričané, hispánci a v minimálním množství příslušníci bílé lůzy. Mnohdy se jedná o recidivisty, crackheads a heroinheads, takže je to skutečné panoptikum :D policisté hláškují, až to začíná být postupem času nepříjemné a ponižování už tak hloupých negrů časem člověka omrzí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama