Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Iva v průběhu roku 2015 zmizela, ale Tukan utáhne pořad v pohodě sám. Je to nyní mix aplikací, technologií, gadgetů, rozhovorů, mobilů, tabletů, her, scének a product placementu. Celkově se z toho ale stal krátký zábavný pořad o moderních hračkách, který nemusí být ztrátou času a měli byste mu dát další šanci. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Frühlingová vypadá jak kdyby jela na antidepresivech kombinovanejch s neuroleptikama, jinak si ten její totální zombie look neumim vysvětlit. S tučkem jí to taky moc neklape, když to porovnáte s Bětkou v Re-playi je to nebe a dudy (?) černá a bílá, anděl a zombie...applikace jinak nepoužívám a smartphone mi přijde dobrej k jediné věci - k šňupání drcených substancí z displeje, na to snad neexistuje praktičtější přístroj! Přesto si u mne pořad z nějakého důvodu vysluhuje tři hvězdy. ()

Reklama

D.D.Dees 

všechny recenze uživatele

Tukan sebral odvahu a rozjel to ve velkým. Tentokrát, ale bohužel bez Alžběty, což byl velmi špatný tah, protože přišel o spoustu nadržených díváků, včetně mě. Iva Fruhlingová není Bětka a ani asiatka s pěknýma kozama! :( Pořad by nezachránil ani její velký výstřih, no i když kdyby se přitvrdilo a natáčelo by se nahoře bez, klidně bych televizi zapnul i po dvacáté hodině. Co už... ()

Tribe odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi prosím někdo říct, kdo tam dosadil ty dva dementy? Je to fakt strašný. Nejvíc mi asi vadí to jejich úchylné vyjadřování, na to se prostě nedá dívat (hlavně borec v kšiltovce, ten je na pěst). Když tam byl Mikoláš, tak to mělo alespoň nějakou úroveň (od zábavy až po informace), tohle ale fakt ne. Čistý odpádek. ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Jak už tu zmínilo spousty lidí, za dob původní dvojice Tukana a Ivy byly Applikace pohodový pořad, který měl i slušnou informační hodnotu. Bohužel s dvojicí Aleš a Dominik to nabralo sestupnou tendenci a spolu s výměnou Dominika za Veroniku se už propadl na úplné dno :( Hodnocení je tedy průměr mezi 4, 2 a 0 hvězdičkami jednotlivých dvojic. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama