Reklama

Reklama

Cave unicycling

(festivalový název)
  • Velká Británie Cave unicycling (více)
všechny plakáty
Promo
Krátkometrážní
Velká Británie, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Jeskyňaření a jednokolka? Že vám toto spojení nejde dohromady? Britové Steffan Thomas a Thomas Lupton jezdí na jednokolce již mnoho let a oba jsou také zkušení jeskyňáři, ale teprve nedávno se rozhodli spojit své dvě vášně do nového bizarního a  riskantního sportu. Jedni to nazývají  "Cave Unicycling", jiní "Unicaving", ale většina tomu říká šílenství. Podívejte se na bláznivé kousky, které předvádí se svými jednokolkami v nitru jeskyní. Nebojí se úzkých prostorů, bahna ani tmy. (Expediční kamera)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (6)

Alvin 

všechny recenze uživatele

Párek poněkud střelených Britů, kteří si hopkají na jednokolkách v jeskyních. Sice podobně jako ostatní komentující na tomhle "sportu" taky neshledávám nic ohromujícího, ale oba týpci mi byli nějak sympatičtí už jenom tím, že si dovedou připustit, že "....většina lidí si asi řekne, že to co děláme je pěkná kravina." ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Prvá myšlienka, ktorá mi pri zhliadnutí snímku preblesla hlavou bola - "čo tí ľudia dnes už nevymyslia ?" Vskutku podivuhodná a prekvapujúca kombinácia bádania podzemných priestorov sa pochopiteľne javí bizarne a miestami pôsobí komicky, avšak v konečnom dôsledku ide o krátkometrážnu oslavu ľudskej vynachádzavosti, odvahy, kreativity a predovšetkým radosti zo života, ktorú nie je potreba bližšie skúmať ani zdôvodňovať. (Expedičná kamera, Bratislava, 22.3.2014) ()

Reklama

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu tento krátkometrážní filmík. Párek bláznů na se na jednokolce vydá do jeskyně. Proboha proč? Kdyby aspoň ty záběry jeskyní stály za to, nebo nám předvedli nějaké výjimečné kousky. Nic. Pár záběrů ve tmě, jak projíždí (no spíše se někde soukají) jeskyní, bylo vše, co nám ukázali. Za skok do vody na konci filmu a díky skvělé atmosféře festivalu dávám nakonec dvě hvězdy, ale těsně. ()

Luke7 

všechny recenze uživatele

Úsměvný film o dvou šílencích na jednokolce, co se prohánějí jeskyní. Shlédnuto v rámci MFOF 2014 v Opavě. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s ostrým komentářem MeGaba. Opravdu je až k podivu a k neuvěření, co tito dva "borci" vymysleli... Nepochopitelné a prapodivné. V outdooru se vyžívám, ale tohle mi příjde hodně scestné. Speleologie a s ní spojené aktivity jsou o objevování a hlavně zachování krásy podzemí, ale tohle mi připadá jako nucený vandalismus za účelem zviditelnit se. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama