Reklama

Reklama

Shao Lin shi ba pa tung nu

  • Tchaj-wan 少林十八銅女 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Zločinný mnich Ťi Kung nechal unést 18 obzvlášť vysokých, silných a odvážných dívek, které vycvičil v elitní bojovou jednotku v klášteře Sun Šang, kde se zrodil řád Šaolin a bojový styl kung-fu. Družina Bronzových dívek bojovala tvrději a s více lstmi než všichni ostatní mistři Kung Fu. Ťi Kung s jejich pomocí brutálně a krutě vládl celé zemi. Nejstatečnější a nejsilnější z osmnácti, Pej Ju Feng, se však vzbouřila proti Ťi Kungově hrůzovládě, a společně s mladým mistrem kung-fu Maoem utekla a zorganizovala odboj. Než se jim však podaří osvobodit celou zemi, oba dva i ostatní bronzové dívky se musí utkat v mnoha soubojích a čelit obrovskému nebezpečí. (salfa72)

(více)

Recenze (2)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý a chabý pokus napodobit legendárních 18 bronzových mužů. Souboje vcelku ušli a byli víceméně i dynamické a hezky provedené, ale naprosto otřesná a amatérská kamera kazila celou kompozici. Vadilo mi hlavně ze začátku to ženské odporné vzdychání, při zvedání kamene. Trénink Shaolinů mohl být tvrdý a některé cviky na první pohled působily zvláštně, ale přutom měli své opodstatnění, ale narážet hlavou, nebo zadkem do zvonu? ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Bronze girls ze zjeví na malou chvíli jen v úvodu a v závěru, víc opravdu nedostanete. Scénař naznačuje vzpouru proti dynastii Ching, ale jde fakt spíš o grotesku. Kung-fu stars Kang Chin, Doris Lungová a Yueh Hua museli být asi zoufalí, když brali už i tyto role.-) ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama