Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární podívaná do zákulisí života Lindsay Lohan, která se po několika pádech znovu snaží uspořádat si svůj život a kariéru. Ojedinělá podívaná do zákulisí života herečky pod produkcí Oprah Winfrey. (Patw)

Recenze (3)

Patw 

všechny recenze uživatele

Po druhém díle zvyšuji hodnocení na pět hvězd. Show nabízí přesně to co slibuje - jedinečnou podívanou do zákulisí života Lindsay Lohan. Život v hotelu, problém s koupení bytu, neustále přítomní paparazzi a tým, který se na jednu stranu snaží Lindsay pomoci a vyhovět a na druhou jí umí motat hlavu. Je to zajímavá podívaná. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Po ,,Mezi námi děvčaty'' mě začala Lindsay Lohan zajímat víc a oblíbil jsem si ji. Mám ji na druhém místě mých oblíbených celebrit (hned za Emmou Smetanou). Koukal jsem na Youtubu, pročítal zdejší diskuzi pod jejím profilem a tak různě hledal po internetu a tohle patří nyní mezi pár věcí, které mi ohledně ní chybí zkouknout/vidět. Je pravda, že to jde celkem dost do osobního života, za což jsem samozřejmě i rád, že to nejsou jen kecy okolo. Lindsay se nepřetvařuje jako spousta Američanů a ví (v roce 2014), že je na tom špatně a musí se vrátit zpátky do svého denního systému. Délka, informovanost a záživnost jednoho dílu bývá v pohodě. Můj poznatek je, že sudý díly byly lepší. Přesto, že první díl byl takový trochu nijaký a horší, tak určitě zkušte pokračovat dál, protože 2. díl je o dost lepší. Zjistil jsem dost nových věcí o Lindsay Lohan a celkově o jejím postoji k určitým situacím nebo věcem. Nevím, možná to je tak v každém dokumentu o celebritě, ale takové motivační řeči nebo emoční akty moc neuznávám, ale zde jich tolik nebylo, takže to šlo a když došlo na motivační řeči, tak některé byly i fajn. Osobně, nejsem asi moc typ na tyhle filmy a dokumenty, proto dávám lepší 3⭐, ale myslím, že fanoušci těchto typů dokumentů budou potěšení. Natočené to bylo hodně dobře a pravdivě a vždy jsem se něco zajímavého dozvěděl. Ale šlo to fakt strašně těžce na internetu najít. Kdyžtak, prvních 5 dílů jsem stáhl na Ulož.to s titulky, které mi hodně pomohly při sledování, protože jim občas nejde tolik rozumět nebo mluví rychle a další tři díly zkoukl na Youtubu. Všechny díly Lindsay jsou na Youtubu. Jsou v dost špatný kvalitě, ale dívat se na to dá. VYHODNOCENÍ: JEJÍ HUDBA JE TAKY PECKA ()

arram 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do života Lindsay, která se snaží najít životní rovnováhu po svých pobytech v léčebně. ()

Reklama

Reklama