Reklama

Reklama

David Attenborough's Natural History Museum Alive

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Charismatický Sir David Attenborough zavítá v tomto naučném filmu do Přírodopisného muzea v Londýne. Po jeho zavírací době nám za pomoci moderních CGI technologií představuje některé z jeho oblíbených, leč dnes již bohužel vyhynulých živočichů. Kromě krásných animací se dočkáme zejména poutavě prezentovaných faktů a zajímavostí ze života právě těchto zvířat, která jsou pro nás dnes již nenávratně ztracena. Seznámíme se tak například s opeřeným dinosaurem - předkem všech dnešních ptáků, tři metry na výšku měřícím primátem nebo největším známým druhem orla. (Primitive)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

PP66 

všechny recenze uživatele

David je David a ten většinou nezklame. Tentokrát se velký popularizátor vědy pohybuje s exponáty po londýnském Přírodopisném muzeu po vzoru Noci v muzeu. ()

JoeSO 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná hodinová oddechovka mistra Davida. Animace zvířátek mne hned uchvátila. A výklad opět super. ()

Reklama

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mne, jestli tenhle půvabný film používá některý učitel při výuce. Bylo by mnohem více nadšených biologů, antropologů, botaniků, paleobotaniků a paleontologů a méně zpruzených bližních :-))) ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Veľa nového vám pravdepodobne táto dokumentárna jednohubka nepovie, ale utečie ako voda a v duchu Noci v múzeu ponúkne pár úsmevných scénok. David Attenborough sa tu v roli roztopašného deda jaší s podarenými živými exponátmi a diváka svojim starnúcim krokom sprevádza maličkým zlomkom vystavovaných zaujímavostí. Veľmi príjemná, oddychová záležitosť. ()

martinpk 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený dokument. Šibal Attenborough sa schoval na záchode a keď sa múzeum zavrelo vyšiel von :). Pútavé rozprávanie, ožívanie pravekých zvierat, vtipné spracovanie. Odporúčam ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno