Reklama

Reklama

Fallen Angel

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Česko, 2014

Obsahy(1)

Akční tribut legendární brněnské ruině. Epicture střílí poslední gól umírajícímu stadionu! (Filmový festival fakulty informatiky v Brně)

Recenze (3)

choze 

všechny recenze uživatele

Čeští Neveldine/Taylor - Fabík/Ondráček - útočí! Audiovizuálně nabouchaná a sakra svižně sestříhaná, třebaže (nejen) stopáží přestřelená blbina bona fide. Nezapře, že se na place hodně improvizovalo a že tvůrcům šlo v první i poslední řadě o efektní akci ve stylu YT videí Freddie Wonga, v tomto případě kombinaci parkourového skotačení, kamerových hrátek a počítačových explozí a svišticích kulek. A že smysluplný příběh a herecké výkony byly zcela na okraji zájmu, protože hlavní postavou je výborně vybraná a prodaná známá brněnská lokace. Nezbývá než souhlasit s Lachtanem, že na kratším prostoru s jasnější koncepcí a větší nahuštěností fórů by to fungovalo výrazně líp. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že pánové autoři mají určitý talent a některé kamerové hrátky a střihy mají něco do sebe, jenže co naplat, když je výsledek hrozná pitomost, která by možná mohla fungovat, kdyby měla dvě minuty, v hlavní roli nějakého áčkového fotbalisua a byla by to reklama na kopačky nebo nový míč. A ještě mi prosím vysvětlete, proč měl ten anděl ohyzdná papírová křidélka. Jelikož nevím, jak moc jsou tito filmoví "studenti" opravdu studenti filmu, přimhouřím oploutvené oko za tři. https://www.youtube.com/watch?v=9vvKY5GRL5s ()

allthistime 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zvládnutá kamera a střih. V podstatě nemám výtek, jen snad příště více investovat do kostýmů ..ta papírová křídla byla spíš funny než akční :) ()

Reklama

Reklama