Reklama

Reklama

Očima mého otce: Příběh Rondy Rousey

  • USA Through My Father's Eyes (více)

Obsahy(1)

Tenhle dokument představuje olympijskou medailistku a šampionku UFC Rondu Rousey, která se stala ikonou světa smíšených bojových umění. (Netflix)

Recenze (2)

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Jsem velký fanoušek MMA a ačkoliv Rondě jsem nikdy nefandil, musím uznat, že je to legenda. Její příběh je na 5*, ale zpracování dokumentu je ve srovnání s jinými sportovními příběhy hodně amatérské. 55% ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

“For me, MMA is like speed chess. It’s like I’m herding a person into a certain position. Say my endgame is an armbar. I’m not gonna actually take you and put you there. What I’m going to do is convince you that it’s a good idea to move in the direction I want you to go.” – Ronda Rousey. Ronda byla naprostým fenoménem. Ženskému MMA přicházím na chuť pomalu, její zápasy jsem viděl jen ze záznamů a proto bych si ji přal ještě jednou vidět v kleci. Ten hype kolem ní, její sebevědomý nástup, úspěšný armbar a radujícího se Gene LeBella. Zpracování dokumentu nijak výjimečné, chvílemi až moc “srdcervoucí” a taky jsem moc nerozuměl, proč byl tak urychlen jeho závěr. Záběry natočené v průběhu její kariéry sice ok, ale proč dokument vyšel v roce 2019, když poslední materiály byly z roku 2016? Bylo by zajímavé se více věnovat konci její kariéry a i tomu přechodu do WWE. No nic, díky MMA obsahu, strýčkovi Danovi, Rondě a jejim fellas a mojí férovosti uděluji 5* ! ()

Reklama

Reklama