foto

Gene LeBell

  • nar. 9.10.1932 (88 let)
    Los Angelas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Search for Count Dante
2018 Fury of the Fist and the Golden Fleece
2010 Changing Hands
2009 Blood and Bone
From Mexico with Love
2008 Červený pás
2006 Až do dna
2005 No Rules
2002 Jackass: Film
Muži v černém 2
2001 Milionový závod
1999 Muž na Měsíci
1998 Křižovatka smrti
Těžké časy (TV film)
1997 Hranice nevinnosti (TV film)
Rána jistoty
1996 Livers Ain't Cheap
Šerif s tvrdou pěstí (TV film)
1995 Soudcem z nouze
1994 Ed Wood
M.A.N.T.I.S. (TV film)
Ocelová aréna
1993 Není úniku
1992 Krvavá pěst IV
Rychlý jako blesk
1991 Aligátor 2: Mutace
Kickboxer 2 - Cesta zpátky
Nebezpečná hra
1990 Parťák
1988 Freeway
Smrtelné horko
1987 P.K. and the Kid
Schůzka naslepo
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
Číslo jedna s kulkou
1986 Bad Guys
Vítej mých 18
Zlaté dítě
Zlaté pěsti
1985 Dostanu tě!
Remo Williams: Dobrodružství začínají
1984 Micki + Maude
V žáru velkoměsta
Zákon města
1982 Mrtví muži nenosí skotskou sukni
1981 Smokey Bites the Dust
Stát se opicí
1980 Foolin' Around
Souboj cti
Zuřící býk
1979 Americathon
Cvok
Goldie a boxer (TV film)
Marciano (TV film)
1978 Almost Summer
I Wanna Hold Your Hand
Nikdy neprohrát
The Bad News Bears Go to Japan
The One and Only
1976 No Way Back
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
Konečně láska
1974 Black Samson
1973 Kráčející skála
Slaughter's Big Rip-Off
1972 Hammer
Melinda
1970 The Challenge (TV film)
1969 Childish Things
1968 P.J.
1966 Three on a Couch
1961 Elvis Presley: Blue Hawaii

TV seriály

2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
A Slip Slope (S03E03)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2001 The Hunted (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Klub rváčů (S07E20)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Prokletí Bundovi (S11E20)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Nikomu nevěř (S03E16)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Kickbox (S03E20)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Peggy a piráti (S07E18)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Těžké rozhodování (S07E10)
1990 Ženatý se závazky (TV seriál)
Las Vegas (2. část) (S04E17)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Anděl Země (S02E12)
1986 Amen (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
The Master (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Železo na prodej (S02E21)
1983 Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Ladies on the Ropes (S01E15)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Hart a Hartová (TV seriál)
Does She or Doesn't She? (S01E20)
1978 Taxi (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
In This Corner, Jaime Sommers (S02E02)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Daleko od Times Square (S03E12)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2020 Stallone: Frank, That Is
2019 Through My Father's Eyes
2015 Safest Place on Earth

Host

TV pořady

2012 UFC Ultimate Insider (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky