Reklama

Reklama

Barryho poklady

(pořad)
  • USA Barry'd Treasure
Reality-TV
USA, 2014, 30 min

Účinkují:

Barry Weiss

Obsahy(1)

Tento zbrusu nový seriál sleduje dobrodružství jednoho z nejoblíbenějších hrdinů úspěšného seriálu Válka skladů, Barryho Weisse, jak cestuje po Americe a vyhledává předměty ze svého originálního a vtipného seznamu starožitností, které musí mít. Barry se už v patnácti letech proslavil jako sběratel a tahle vášeň mu zůstala dodneška. V každém díle si vezme jednoho parťáka, aby s ním sdílel své nešťastné příhody – někdy jsou to jeho příbuzní, jindy jeho svérázní přátelé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Já mám pro tyhle aukční TV-shows prostě slabost. Barry je jeden z mých nejoblíbenějších ze Storage Wars, aukce s ním byly vždy plné překvapení a vtipných momentů. V posledních sériích se však již neobjevoval, teď vím proč. Rozhodl se pověsit na hřebík svou kariéru dražení skladovacích jednotek a soustředil se pouze na svou sběratelskou vášeň. Navštěvuje majitele raritních a nechutně drahých kousků a snaží se jim pomoci tyto cennosti prodat. Přeci jenom není sranda prodat vzorek holičské židle za 40 000 $ případně ručně vytvořenou tisíce let starou věc, jejíž hodnota je odhadována na 2mil $. Každý díl ho také doprovází jiný parťák, se kterým cestuje vstříc novým starožitnostem. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, ačkoliv i já mám Stroage Wars rád a hlavně ty s Barrym oproti Cajunským, New Yorkským a Texaským, tady mi už i několikátý díl příliš nesedl... Barry už tu v kosťáckých rukavicích nepřehrabuje bedny a vtipně nekomentuje nalezené. Náhodně nalezená vzácná věc co byla jakousi perlou každé Války skladů a která byla posléze oceňována, případně nějakým znalcem ohodnocována , tou tento pořad vlastně začíná... Ačkoliv i Válka skladů asi jede podle určitého scénáře, přeci jen mi to přijde mnohem méně hrané než Barryho ,,příhody'' zde. Nějak mi tohle přišlo čistě komerčně udělané čistě pro TV kanály, kde se už jaksi vytratilo to kouzlo neznámého z opuštěných buněk. Sorry Barry ale tohle je jen za dvě hvězdy. * * ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama