Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestý film ze série 9 @ Night. Bid (Cory DuVal) je samozvané městské komando, žijící mimo systém a zákon. Je podvodníkem v oblasti prvotřídních automobilových dílů a bezdomovcem z vlastního rozhodnutí. Veškeré díly uchovává v úložném kontejneru a přespává na různých místech přivázaný ke svému motocyklu. Projíždí městem, krade v obchodech a útočí na policisty. Jeho přítelkyně Yve (Monica Cortés Viharo) je bisexuální a ambiciózní, ale bez jasného směru. Ani jeden z nich nechce dělat kompromisy a jejich vztah brzy skončí tragicky… (WernerDMZ)

(více)

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se vůbec neobjevuje Robert Viharo, který hrál důležité role v předchozích čtyřech filmech série 9 @ Night (postava Ben Malafide / Modisco), ale jednu z rolí (Yve) v něm ztvárnila jeho snacha Monica Cortés Viharo (manželka jeho syna Willa Vihara). (WernerDMZ)
  • Části filmu jsou černobílé, části barevné (na rozdíl od předchozích filmů série 9 @ Night, které byly jen černobílé). (WernerDMZ)
  • Film se v několika místech prolíná s předchozím snímkem série 9 @ Night, Stroke (2000). Například scéna, v níž Phil Berkowitz (Teddy Weiler) nevhodně přechází ulici a Bid (Cory DuVal) mu vynadá, je z jiných úhlů použita v obou filmech. Závěry obou filmů se rovněž odehrávají na stejném místě a ve stejnou dobu, přičemž každý je zaměřen na své hlavní postavy, které se občas setkají. (WernerDMZ)

Reklama

Reklama