foto

Robert Viharo

  • nar. 14.8.1942 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Presque Isle
2007 Go Together
Used
2003 Attitude
2002 Noise
2000 Stroke
1991 The Death Merchant
1990 Coldfire
1989 Romero
1987 The Night Stalker
1981 Evita Perónová (TV film)
1980 Happy Birthday, Gemini
Ztraceni beze stop
1978 Kid from Not-So-Big, The
The Evil
1977 Bare Knuckles
I Never Promised You a Rose Garden
Všední příběh (TV film)
1975 Návrat do Macon County
1968 Stuntman
Villa jede!
1967 Údolí panenek

TV seriály

1991 Palace Guard (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Remington Steele (TV seriál)
Steele at Your Service (S04E18)
1984 Airwolf (TV seriál)
Blue Thunder (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Cutter to Houston (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Noc Pirea (S02E19)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
Inspektor Hawk (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2013 What Mad Pursuit?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky