foto

Robert Viharo

  • nar. 14.8.1942 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Presque Isle
2007 Go Together
Used
2002 Attitude
Noise
2000 Stroke
1991 The Death Merchant
1990 Coldfire
1989 Romero
1987 The Night Stalker
1981 Evita Perónová (TV film)
1980 Happy Birthday, Gemini
Ztraceni beze stop
1978 Kid from Not-So-Big, The
The Evil
1977 Bare Knuckles
I Never Promised You a Rose Garden
Všední příběh (TV film)
1975 Návrat do Macon County
1968 Stuntman
Villa jede!
1967 Údolí panenek

TV seriály

1991 Palace Guard (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Blue Thunder (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Cutter to Houston (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
Inspektor Hawk (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace