Reklama

Reklama

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water

(série)
  • USA San Juan Del Sur
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Natalie Anderson

Obsahy(1)

Osmnáct soutěžících je rozděleno do dvou týmů Coyopa a Hunahpu. Po celých 39 dní bojují o jídlo a pití. Kdo přechytračí, přehraje či přelstí ostatní, získá titul poslední přeživší a v neposlední řadě vyhraje jeden milion dolarů. Toto je Survivor: San Juan Del Sur. (reich)

Recenze (61)

Redi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vezmi si Markézy, Nikaragua... do toho nejzhovadilejší herní formát plný citečků a slziček ala "Blood vs. Water" a na totální sračce je zaděláno na druhou. Ze začátku to bylo aspoň trochu vtipné svou trapností (rasistický, homofobní a naprosto vypatlaný bývalý hráč am. fotbalu Rocker rulezzz... nejneschopnější kmen v hitorii, který jenom ztrácí to co nemá a sežere víc než má... apod. perly), ale když se odstraní brzo 2-3 potenciálně dobří hráči, kteří přemýšlí a chtějí hrát hru... do toho se začnou nedokončovat soutěže a rozdávat odměny "ve velkém stylu", tak to jde samosebou hned do hoven. Tahle fraška série má jediné pozitivum v tom, že 30. řada už nemá kam klesnout, protože tohle a podobný odpad se bude překonávat těžko. No minulá řada byla výborná, tak se misky vah asi musí vyvážit... nová řada bude muset vážit hodně. Překlikávat finálovou epizodu, a i tak ji s nechucením dokoukávat, už nechci. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po závěrečném dílu přece jenom jednu hvězdičku dám. Zaprvé zcela zasloužený vítěz, zadruhé velmi povedený finálový díl (až na ty živé vstupy!!!!), zatřetí super rozhovor s kloučkem, který vymyslel několik soutěží. Nutno uznat, že soutěže jsou oproti minulým sériím skutečně podařené, drtivá většina z nich byla k vidění úplně poprvé a pokud bych na této sérii měl najít nějaké pozitivum, tak jsou to právě ony soutěže. Nejvíc mě dostal jeho komentář ve smyslu: I just wanna help. You are welcome! :D Prostě ten jeho zaseknutý obličej ve stylu, nechte to dělat mě a hned uvidíte, jakou budete mít sledovanost. :D Takže za soutěže a vcelku vydařené finále, dávám tu jednu hvězdu. Jinak casting a průběh byl naprosto děsnej a proto se bohužel tato série zařadí po bok těch nejhorších jako je Nicaragua, Caramoan či Thajsko. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po x letech se vracím k mojí oblíbený show a zrovna tahle Blood vs. Water byla z těch slabších. Už i ten cast byl o ničem, takoví obyčejní lidi a taky to odpovídalo hře. Byla nudná, od začátku v uvozovkách nalajnovaná. Nebejt Nat a Blindsidů ke konci, nevím jak by to dopadlo a kdo by měl vyhrát. Pro mě jednoznačně černoch sympaták Jeremy, měl pěknou hru, chtěl hrát Survivora. Obecně řečeno málo strategickejch hráčů. A to my všichni fanoušci chceme vidět. Pro Jona s Jacklyn to byla až moc pěkná a dlouhá dovolená na pláži. Navíc tomu chyběla i ta fyzická stránka hry a to hlavně ve sloučení, souboje silnejch borců. Ve finále už to bylo jednoznačný a divím se že to Jacklyn vůbec dopustila. Vítěz zaslouženej, ale měla to relativně zadarmo. ()

Miss.Freak 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď. Po minulé sérii byla laťka nastavená opravdu vysoko, ale takový propadák jsem fakt nečekala. Otravní, nesympatičtí a neschopní soutěžící, celá událost s rýží byla k smíchu.. Snad pořadatelé na chvíli upustí od konceptu blood vs water (na můj vkus tam teče až moc slz), dodívám už jen z povinnosti. Oblíbenci: Josh a Reed. // Reedův proslov na konci byl nejlepší moment série, která je dle mého jedna z nejhorších. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Na téhle řadě bylo od začátku všechno špatně. Nejdřív ještě před začátkem odstoupily dvě soutěžící (což vyústilo v nerovný poměr mužů a žen), casting se z největší části ukázal býti příšerným (sourozenecká dvojka Drew a Alec je dost možná největší fail vůbec, ovšem naprosto zbytečná vzdávalka Julie se svým chlapákem Rockerem, co dostal šanci jenom proto, že Jeff má hučák na americký sportovce, o moc nezaostává, zrovna tak duo vidláků Keith a Wes), vývoj soutěže jako takové i soutěží o odměny a imunity byl často frustrující (chvíle, kdy Jeff vůbec poprvé soutěž zarazil ještě před jejím přirozeným koncem budíž tomu příkladem), ovšem nakonec si vysloužila krásné 4*. Proč? Vítěz: 5* - už dlouho se mi nestalo, aby mě v Survivoru něčí vítězství tak moc potěšilo a připadalo mi tak moc zasloužené. Zábavná osobnost, osobní příběh epic (yin a yang, první a poslední, chápeme), úžasná sociální hra, strategická hra plná odvážných obrovských tahů... Většinu času to vypadalo tak bledě, ale líp to dopadnout nemohlo. Přesto bych se do řad budoucích tématu Blood vs. Water vyvaroval. Dvakrát stačilo. TOP 20: Natalie Anderson. Oblíbenci: Josh Canfield, Jeremy Collins ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Druhá série, ve které soutěžící hrají proti svým blízkým. Tentokrát jsou ovšem všichni nováčci. (Zix.)
  • Soutěžící znovu strávili ve hře 39,5 dne, a to kvůli tzv. dni 0, kdy rodinný příslušníci strávili před startem soutěže půlku dne spolu. Poprvé tomu tak bylo v Kdo přežije: Krev není voda (2013). (Zix.)
  • První série, ve které hrají dvojčata – Natalie a Nadya Andersonovi. (Zix.)

Reklama

Reklama