Reklama

Reklama

The Prodigy - Poison

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1995, 4 min

Obsahy(1)

Poison je devátý singl skupiny The Prodigy vydaný 6. března 1995. Jedná se o čtvrtý singl z alba Music For The Jilted Generation. Zpívá zde Maxim Reality a přední obal singlu je vybaven krabicí zmíněného jedu na krysy, kdežto zadní strana zobrazuje mrtvého hlodavce v rozkladu. (Epistemolog)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Poison" je v poradí ôsma skladba z druhého štúdiového albumu anglickej elektro new rave industrial skupiny The Prodigy. Album nesie názov "Music for the Jilted Generation". Vyšiel v júli roku 1994 pod značkou vydavateľstva XL Recordings. Ku songu "Poison" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip, ktorý má na svedomí Walter Stern. Tento režisér sa podieľal na viacerých klipoch pre túto originálnu hudobnú formáciu. Niektoré z nich sa fakt podarili, niektoré sa mi zdali priemerne trojhviezdičkové, no a tomuto klipu ku titulu "Poison" viac ako dve hviezdičky nedám. Táto nechutná feťácka exhibícia ma nedokázala absolútne ničím osloviť. Multikultúrne rasovo pestré quarteto zdrogovaných mladíkov sa v nejakej vlhkej, slizkej pivnici váľa v hnuse, špine a vrieska niečo o jede. ** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Prodigy vedeli svojim skladbám ponúknuť vizuál v podobe náležitých videoklipov. Toto ´´umelecky´´ náročný ´´godardovci´´ budú len ťažko rozdýchavať. ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Tenhle track patří k mým nejoblíbenějším elektronickým skladbám vůbec (hlavně ale albová verze). Klip je správně temný a špinavý a předznamenává věci příští (Firestarter, Breathe). ()

Reklama

Reklama