Reklama

Reklama

Vraždící páry

(seriál)
  • Velká Británie Killer Couples
Velká Británie, 2009, 4x47 min

Obsahy(1)

Autor detektivek Mark Billingham se věnuje sériovým vrahům, kteří páchali zločiny ve dvojici. Pátrá po motivech, které je mohly vést ke zločinnému řádění... Velká většina vrahů si užívá svou kořist tajně a o samotě. Jen v naprosté menšině případů to k sobě táhne dva lidi, kteří stvoří vraždící pár. Když k tomu dojde, většinou se jedná o pachatele mnohem sadističtější a brutálnější, než je tomu u „samotářů". Jenže jak je vůbec možné, že dva lidé sdílejí stejnou chuť znásilňovat a mučit – a proč by riskovali svobodu i holý život tím, že své zvrácené choutky sdílí s někým dalším? Čtyřdílná dokumentární mini série Vraždící páry se noří do zkažených myslí několika zabijáckých dvojic. Seznamte se s těmi, kdo je znali, detektivy, co je pronásledovali, a kriminalisty i psychology, kteří se jim snažili porozumět, aby je co nejrychleji dopadli. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Síce sa človek dozvedá pomerne dosť informácii o osobnostiach dvojice páchateľov, ktoré k sebe z rôznych dôvodov "zapadli", no samotné epizódy nedisponujú takmer žiadnymi autentickými zábermi z miest činov, či rozhovormi s páchateľmi. V tomto prípade, ide "iba" o dialógy medzi Markom Billinghamom s rôznymi psychológmi, ktorí prejavujú svoje názory, s vyšetrovateľmi samotných činov, prípadnými susedmi či známymi. Čakal som rozhodne viac, pričom fanúšik krimi dokumentárnych filmov či seriálov, má v dnešnej dobe lepšie možnosti, dozvedieť sa čo to o sériových vrahoch. Bez ohľadu nato, či ide o pár, alebo jednu osobu. Tretia za snahu .. ()

macekjoe 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděla díl Brady - Hindleyová, přezdívaní Vrahové z močálů. Ukázka chorobných mozků a nelidského myšlení, které dovede ublížit dětem. Jaký člověk může zůstat chladným, když ho malá holčička prosí o život? Jaký člověk na to dokáže odvětit pouhé ,,Zavři hubu!" a pak ji zprovodit ze světa? Myslím, že pro ilustraci stačí. ()

Reklama

Reklama