Reklama

Reklama

Žánrové Ceny Anděl 2014

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2015, 52 min

Obsahy(1)

Předávání cen v devíti kategoriích z pražského Paláce Akropolis ze dne 7. dubna 2015. Večerem provázejí M. Wronková a Ezy Hýbl. Na půdě Paláce Akropolis byly 7. dubna 2015 vyhlášeny výsledky prestižních žánrových Cen Anděl za rok 2014. V letošním ročníku byly vyhlášeny nominace v celkem devíti kategoriích. Pro každou z nich byli osloveni odborníci, především hudební publicisté a lidé, kteří danou kategorii sledují. Z jejich hlasování pak vzešla jména nominovaných. Slavnostní večer, který budou mít možnost ze záznamu sledovat i diváci České televize na programu ČT art, budou hudebně provázet vystoupení skupin eFeM, Ezyway, FROM, Memphis a Zylwar. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Zkurvená šiško-wronkovská mafie! Jo, takže mezi nominovanými jsou tradičně i zajímavá jména a asi proto musíme místo nich 90 % času poslouchat sbírku nejdementnějších ostravských kapel, které rozhodně nikdo nikam nenominoval, jednoduše proto, že v Andělech neexistují žánrové kategorie retard-funky, homo-folk ani poblijuse-crossover. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nic mimořádného. 1) Je to jako jinde - ocenění mluví chytře i hloupě, egocentricky i skromně, jsou tu žánry, které mám rád i ty, které mi nesmí přes práh domu...item i performeři. 2) Celé to udýchané předávání cen mi přišlo dost amatérské... ()

Reklama

Reklama