Reklama

Reklama

Kočky na stromech

(pořad)
  • USA Treetop Cat Rescue
Reality-TV
USA, 2015, 25 min

Obsahy(1)

Každý den se ve státě Washington zatoulají kočky do koruny vysokého stromu, ze kterého už nedokážou samy slézt. Zkušení stromolezci Shaun Sears a Tom Otto jsou však připraveni udělat vše pro to, aby vašeho miláčka dostali zpět na zem. Tito milovníci stromů a švagři představují jedinečné duo, které využívá své dlouholeté zkušenosti s lezením po stromech k záchraně zatoulaných koček. Kdykoliv během dne a někdy i v noci jim volají zoufalí majitelé koček, které uvízly v koruně stromu, někdy i více než 38 metrů nad zemí. Tom a Shaun se však nezaleknout ničeho, ať už jsou to bzučící včelí hnízda, uschlé větve nebo nepředvídatelné počasí, a jsou vždy připraveni sbalit své nejlepší vybavení a vyrazit do akce. (Animal Planet)

(více)

Recenze (2)

tahit 

všechny recenze uživatele

Kočky mám opravdu rád. Jsou to zvláštní bytosti, chováním téměř až aristokratické. Seriál plný dojemných příběhů. Nemohu jinak než dát pět hvězdiček :-) ()

sskrblik

všechny recenze uživatele

Ano Amerika je země neozemených možností, výsledkem toho je tento pořad. Horší než reklama hm to mi sedí, Superstar nebo jiné blinty to sice není, ale něják postrádám smysl tohoto pořadu. Kdy natočí někdo něco o popelářích jako reality show? ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama