Reklama

Reklama

Ruff Ruff, Tweet a Dave

(seriál)
  • USA Ruff-Ruff Tweet and Dave

Obsahy(1)

Ruff-Ruff je malé všetečné štěňátko. Je ho všude plno, pořád má skvělou náladu a plné ruce práce. Tweet je malý heboučký ptáček, který strašně rád zpívá a Dave je zvídavá malá panda s hlavou plnou originálních nápadů. Spolu s kamarádem Hattym, který za nimi dojíždí ve svém svérázném dopravním prostředku, se střemhlav vrhají do víru báječných dobrodružství. Žijí v úžasné a zajímavé zemi, hrají spoustu her a odhalují mnoho napínavých záhad a jedinečných objevů! (TV JimJam)

(více)

Recenze (2)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zatímco dáma a o výchově do bedny plkající maminka Eva Depostelo má blokovaný internet, aby její potěr nenašel strhující pohádku ,,Jak si ji mamá vyčvachtala mrkví", plebs mého typu nechává děti klidně zírat na kdejaké zhůvěřilosti, protože zeleninu docela jako nerad. Někdy však opustím stanoviště v křesle, strategicky umístěném na dosah od lednice, koše a popelníku, abych zkontroloval, u čeho to zase pinďouři v obýváku hýkají. Prostě fotr roku a šarmantní génius v jednom. Naposledy dnes jsem tedy upřel svá krví podlitá prasečí očka na celý jeden díl komentovaného seriálu a musím říci - hodnotím čtyřiceti procenty spíše ze slušnosti, stojí to za méně. Tři zrůdičky s basedowkou totiž řeší různé matematické či logické problémy které jsou tak zapeklité, že nechápu, jak to děti mohou dát. Já tedy nedal. Tvůrci by měli ubrat, ať se nám potomstvo myšlenkově nezahltí. Celé týdny teď budu dumat, jak vytvořit skluzavku ze tří schůdků a prkénka. Stejně si stále myslím, že pravdu měl Rafraf když tvrdil, že se má fošna vrazit dospod, schody na ni a pak jít na kakaíčko. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ultraroztomilé postavičky s lehce zhulenými artefakty se vzdělávají v naprosto nereálných otázkách z reality, které jsou ale těžce stupidní. Dětem se podle mě líbí, že se oproti těm trumpetům cítí velmi chytře. Animace je úplně tragická, tak o deset let zpožděná, ale má to své osobité kouzlo. Spoiler: První vždycky usne Dave. ;-) ()

Reklama

Galerie (51)

Reklama

Reklama