Reklama

Reklama

Zlom vaz!

  • Velká Británie Break a Leg
Trailer 1

Obsahy(1)

V průběhu posledních let projela parta tří handbikerů Island, Izrael a Palestinu. Na své cesty tentokrát navázali vozmen Jiří Čeloud a choďáci Martin Matěj a Pavel Přichystal dobrodružstvím pod krutým sluncem Afriky. Žít pět týdnů v sedle kola na ruční pohon, mít s sebou v krosnách sbaleno jen to nejnutnější, spát ve stanu nebo pod šírým nebem, vařit na ohni - to může znít jako romantika, jenže po týdnu v metrových závějích Velkého Atlasu si účastníci cestu pamatují jako boj se zimou, časem a vlastními silami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů, 35 dní se nemýt, nekoupat, nesprchovat, prostě nic, to už chce pořádně krutohustý GRINDCORE žaludek :-D ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe jeden z najlepších cestovateľských dokumentov, aký som videl. Je to veľmi inšpiratívne a súhra troch najlepších kamarátov je až neskutočná. Len ma troška mrzí, že takmer vždy, keď im niekto nechcel pomôcť, tak sa hneď museli naňho nasrať a urážať ho, poprípade dokonca nadávať. Ale inak cením, pretože podobné kúsky mám rád. :) K pozretiu celý dokument TU: https://www.youtube.com/watch?v=QbMaH9ClAQc ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Lowcostové cestovanie milujem, ale musí začínať každodennou sprchou a končiť v teplej posteli. Toto tu je hardcore. Zároveň svedectvom o sile ľudského ducha ( vozíčkar, to klišé, lol), zároveň skvelým cestopisným dokumentom, ktorý nažhavuje aj v negatívnych okamžikoch. Jeden z tých filmov, po ktorých máte chuť urobiť niečo bláznivé. Ps: Sedieť v lietadle by som vedľa nich teda nechcel. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Cesta začala příletem Jiřího Čelouda do Marockého Fesu 21.01.2015 a trvala 35 dní. (Zdroj: 3Handbikes)
  • Nejvyšší překonaný bod cesty se nacházel ve výšce 2 260 metrů. (Zdroj: 3Handbikes)
  • 3Handbikes si zaplatili ubytování pouze jednou- na samotném konci cesty a to z potřeby první a zároveň poslední sprchy po 35 dnech před nástupem do letadla. (Zdroj: 3Handbikes)

Reklama

Reklama