Reklama

Reklama

My Guardian Angel

Recenze (12)

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Příběh obstojný, ale příšerně natahovaný a nijak zvlášť zábavný nebo vzrušující. Proč to má proboha 100 minut, z nichž se skoro půlku nic neděje, a tváří se to jako film? Vždyť by se z toho dal udělat v pohodě jeden čtyřicetiminutový díl Krajních mezí. A pak bych tomu možná dal o hvězdu víc. 30%. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

My Guardian Angel je celkom slušný priemer. Pojednáva predovšetkým o dosť silnej téme - týraní dieťaťa psychopatickými rodičmi. Nebudem tajiť, že mi niečo tak ohavné kvalitne brnkalo na emócie, vďaka čomu som si ako divák vytvorila hlboký vzťah s hlavnou postavou Hannou (Angel). Väčšina stopáže je postavená skôr na psychickom terore a spôsobovaní utrpenia dotyčnej Hanne, doplnené o hororový prvok duchariny (nie vždy úplne šťastne). Zároveň išiel My Guardian Angel ešte o mini level vyššie a do celého deja zapojil aj tématiku Voodoo a Vědmi (neviem ako sa to povie po slovensky). Zvažujem, či to už nebolo príliš... každopádne, v konečnom dôsledku to aj tak zaklaplo do deja. Finále bolo na moje pomery až veľmi rýchle - pri takej kvalitnej predpríprave by som očakávala drsnejšiu pomstu, čo už. Myslím, že nič svetoborné, ale ani zatratenia hodné, takže celkom spoko PS: tá dievčina kvalitne nasadila laťku, odohrala to skvele! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek má celkem dobré východisko, protože násilí na dětech je vždycky velmi náročné na sledování a má na diváka efekt, ale propojení s paranormálními prvky a hororem mi tu přijde skoro samoúčelné. Hlavně proto, že to nefunguje a v závěru už je to jen film o pomstě, která je provedena díky podivným okolnostem. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snímok je absolútne chorý ako Mumtaz Yildirimlar (turecký všeumelec). Temná atmosféra a perfektný scenár? Tento snímok nemá žiadnu atmosféru, je to len primitívne vyrozprávaný príbeh s tragickými hercami. Videl som pár tureckých hororov a vo svojej psychopatickosti sú veľmi podobné tomuto výtvoru. ()

Whitet 

všechny recenze uživatele

Snímek se snaží držet hororovou atmosféru a přitom stavět děj na psychologickém rozporu malé holčičky. Herecké výkony to ovšem místy dosti kazí, obzvlášť scény s učitelkou, jejíž postavě navíc chybí autentičnost. I přesto však tento film, podle mě, stojí za shlédnutí, už jen díky těm milým rodičům. 75%. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno