Reklama

Reklama

Moby & The Void Pacific Choir - Don't Leave Me

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2016, 4 min

Režie:

Jeff Broadway

Hrají:

Moby

Obsahy(1)

Drsné záběry Mobyho videoklipu k písni "Don't Leave Me" odhalují praktiky živočišného průmyslu a dalších oblastí, ve kterých jsou dnes zvířata zneužívána. Svižný elektronicko-kytarový song s naléhavým poselstvím zvířat, která Mobyho ústy křičí: "Bojuj za mě! Nenechávej mě tady!" Videoklip Moby zveřejnil na počest blížícího se veganského festivalu CIRCLE V, který pořádá spolu s organizací Mercy For Animals. (whack)

(více)

Recenze (2)

whack 

všechny recenze uživatele

Moby je dlhoročný obhajca práv zvierat a vegánstva, ale táto jeho pieseň je tou najsilnejšou v tejto tematike. Zábery z fariem živočíšneho priemyslu a bitúnkov a do toho Mobyho hlas „Bojuj za mňa! Nenechávaj ma tu!“ má strašne silný efekt! Je veľmi pozitívne, že človek s tak obrovskou popularitou daroval svoj hlas zvieratám. Výťažok z tejto piesne putuje neziskovke Mercy For Animals. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Ako sa k tomuto postavíte? Každý deň niečo urobím, napíšem na sociálnu sieť, podpíšem petíciu, účastním sa akcií na ochranu zvierat a demonštrácií, som vegan, používam netestovanú kozmetiku, ale aj tak neviem v noci kľudne spať? Prečo? Presne preto, čo v klipe ukázal Moby. Mám pocit, že sme zvieratá opustili. Previedli sme ich do neživých objektov, zavreli do klietok, odzvučnili, vytesnili, odtrhli od matiek, od mláďat, zverili do rúk sadistom. Vidím to ja a vidia to milióny veganov na svete. Prečo to nevidíte vy? Prosím vás, neopúšťajte zvieratá! Už nie je nikto iný, kto by im mohol prísť na pomoc. ()

Reklama

Reklama