Reklama

Reklama

Transit Girls

(seriál)
  • Japonsko トランジットガールズ

Obsahy(1)

Sayuri je dívka žijící s otcem, o matku kdysi přišla. Často na ni chodí do města vzpomínat, modlí se. Prožívá obyčejné starosti dospívání, baví se se spolužáky ve škole. Z každodenní rutiny ji vytrhne nečekaná změna v jejím životě, když jí otec oznámí, že má nový vážný vztah. Jeho dcera se tak musí sžít s novou situací. Což hodně ovlivní i její starší nevlastní sestra Yui, dcera Madoky - nastávající Sayurina otce. Jde o mladou, citlivou a vnímavou dívku, která se věnuje fotografování. Madoka a Yui se tedy nastěhují k Sayuri domů a snaží se na sebe zvyknout. Vztah mezi oběma dívkami se ale postupně prohloubí více, než by jejich rodiče bývali očekávali. (PavelU)

(více)

Recenze (2)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut bylo jasné, že moje objektivita nebude stoprocentní, jelikož mě Yui na plné čáře uhranula. Její gestikulace, pohyby těla, intonace a celkové citové zabarvení řeči mě fascinovaly, přičemž jsem ji musel neustále zkoumat a pozorovat. Je to už hodně dlouho, co mě natolik charakterově zaujala nějaká ženská postava. Její charisma nedělá jen pěkná tvářička, ale také to jakým způsobem onu dobře napsanou postavu zahrála. Někdo by mohl říct, že hodnotím tak vysoko, protože se jedná o lesbický vztah dvou dívek, nicméně práce s dialogy, něžné budování jejich vztahu a citová celistvost snímku je na velice vysoké úrovni. Ano je však pravda, že díky Yui mírnou neobjektivitou oplývám. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Krátké drama na oddych. Stále mě udivuje, jak asiati dokáží ve všem, ať je to seriál či film, vyjádřit emoce natolik, že divák pomalu všechny ty emoce na obrazovce ucítí taky. Přes jednoduchý nápad a příběh, seriál nelze podceňovat. ()

Reklama

Reklama