Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Tělo zabalené v koberci - V bytě architekta je objevena mrtvola zabalená v koberci. Odstartuje pátrání po sériovém vrahovi, který zabil slavného módního návrháře Gianniho Versace.

2. Milovaný táta - Když se oblíbený kutil z Nové Anglie Jack Reid stane obětí násilné vraždy, policie odhalí psychopata, o kterém dosud nikdo neměl ani potuchy.

3. Tajemství - Mladá matka Christine Sheddyová se snaží po tragédii začít nový život. Jenže náhle zmizí a všichni v jejím okolí jsou podezřelí.

4. Jasné znamení - Karen Pannellová má kamarády, rodinu a milujícího přítele. Když ji někdo brutálně zavraždí, policie objeví vodítko, které jim napsala sama Karen.

5. Detektivní spisovatelka - Vysokoškolačka Brook Bakerová se chce stát investigativní novinářkou. Někdo ji brutálně zavraždí při shromažďování faktů ke kontroverznímu článku a podezřelých je několik stovek.

6. Smrtelná jízda - Vyšetřování záhadného zmizení 26leté Kim Medlinové odhalí tajemství, která otřesou bezpečím obyvatel města Monroe v Severní Karolíně. (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama