Reklama

Reklama

EURO 2016 Sounds of Summer

(TV film)
  • Slovensko EURO 2016 – Zvuky leta (více)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Švýcarsko, 2016, 53 min

Obsahy(1)

Dokument o evropském fotbalovém šampionátu, který se konal v roce 2016 ve Francii. (Česká televize)

Recenze (4)

kodwin 

všechny recenze uživatele

"Umělecky" zpracované Euro 2016. Kvůli některým záběrů stojí za to vidět. Dokumentu bych vytkl, že se v něm divák trochu ztrácí a to já se prosím považuji za pokročilého fotbalového znalce. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hrozný dokument. To se zase UEFA prezentovala. Podobně jako jsou nic neříkající pořady typu Magazín ligy mistrů, i zde jsou absolutně nefotbalové záběry, spíše takové ty ruční kamerou z tunelů nebo na hřiště s motýlem nebo plné holubů. Tohle nemá se slušnou sportovní dokumentaristikou nebo statistikou nic společného. Kam se na to hrabou klasické dokumenty sportovní redakce ČT o velkých sportovních událostech. Pryč s modernou, dejte mi klasický sestřih gólů a pár statistik. Nic takového však zde nečekejte, dokonce tu nejsou ani zmíněny všechny zápasy ve skupinách. A na závěr dokumentu bonus - titulky, které vůbec nejdou přečíst. Fakt kvalita. Hudba: Jim Copperthwaite ()

Reklama

Durdas 

všechny recenze uživatele

Když to srovnáme se sportovními dokumenty od České televize, tak tento dokument naprosto pohořel!!! Chtěl jsem si poslední EURO připomenout a jsem zvyklý právě na na standard od ČT, a ten jsem tady vůbec nedostal. Z fotbalových zápasů je vidět relativně málo a většinou detailní záběry na fotbalové situace matou a člověk si ty zápasy ani neužije. Mimochodem, ze zápasů Českého týmu neuvidíme ani jednu jedinou vteřinu... Ze základních skupin je ukázáno opravdu malý zlomek (a i z některých vyřazovacích zápasů) a převládají "umělecké" záběry ze zápasů, do pozadí (které občas potěší, ale opravdu jen občas), na tribuny a rozhovory, na které jsme zvyklí z magazínu Ligy mistrů.Za shlédnutí dokument stojí, ale kvalita bohužel pokulhává a jsem nakonec spíš rozpolcen než potěšen. Z EURA mi toho dokument nakonec moc nepřipomněl a to mě hodně mrzí... :( ()

korok 

všechny recenze uživatele

Artový dokument UEFA o ME 2016 ve Francii, natočený po vzoru oficiálních dokumentů FIFA o jednotlivých mistrovstvích světa. Má to něco do sebe ale jinak zlaté dokumenty od ČT. Tento se věnuje pouze několika týmům, většina zápasů není obsažena a záběry z utkání jsou z různých zmatečných kamer, jenom ne z té hlavní, tak jak to divák viděl v TV. Že mám fotbal rád, tak dávám vyšší hodnocení i tak ale musím uznat, že v minulosti se už UEFA povedlo natočit rozhodně lepší rekapitulace evropských šampionátů. ()

Reklama

Reklama