Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Luisa dostane prácu, ktorá nie je ani zďaleka taká ľahká, ako sa zdá. Stará sa o Willa, ktorý je po autonehode. Po ich zoznámení a po chvíľach, keď im spolu bolo dobre, Will dostane horúčku, na ktorú zomrie. Luisa sa snaží zabudnúť a vrátiť sa do bežného života... Školské obrazové cvičenie natočené podľa adaptácie na predlohu knihy autorky Jojo Moyes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla síla. U jednoho z prvních neskutečně zdlouhavých záběrů jsem se bál, že to bude hrozné, ale ne. Bylo to ještě horší. Zvuk je zkrátka špatný. Hudba - nemůže být nic lepšího, než čmajznout nějaké známé písničky a narvat je tam do syta. U střihu jsem nepochopil ty slízávačky - to se hodí spíš do nějaké low reklamy než do romantického filmu. Herecké výkony a obsazení je taky svátek. V romantickém filmu musí být postavy snad 3krát tolik sympatičtější, než v jiných žánrech, jinak jejich lásce nikdo přát nebude. Samotné jednání postav je potom také nepochopitelné. Rodina se odstěhuje z Floridy, protože neměla dostatečně vybavený byt - řešením tedy bylo odstěhovat se na Slovensko na ubytovnu? :D Několikrát opakované příchody slečny a její grimasy jsem také nepobíral. Co jsem ale nepobral předně, byl konec. Ten opravdu nevím, co znamenal. Zjistil jsem to až v uvedeném obsahu. Tedy, hlavní postava zemře na chřipku ale ještě předtím stihne napsat dopis, kde za všechno děkuje? Podezřívám toho chlapce, že to snad udělal celé schválně, jen aby ten závěr filmu byl "šokující". ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Ja vážne nechápem ,prečo sú väčšina Ganobajkových filmov tak emotívne :) !? Rozhodne dobre odvedená práca a dúfam ,že v Ganobjakovom prevedení uvidím v budúcnosti aj nejaký celovečerák! 78% ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama