Reklama

Reklama

Smíšená rodina

Obsahy(1)

Basketbalový trenér je nucen přijmout do mužstva tři barevné chlapce, ačkoli je vůči etnickým menšinám plný předsudků. Celá záležitost ho zpočátku strašně frustruje a rozčiluje, ale brzy se s novými hráči sblíží. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tu uvedený obsah je hlúposť, asi to google translator poplietol. Žiadni traja hráči, ale tréner si so ženou adoptujú tri deti - chlapca čiernej pleti, dievča vietnamskej národnosti a malého Indiána, čo prinesie radu problémov. Zvláštny film, ktorý rieši rasizmus, ale takým zvláštnym spôsobom, že neviete, o čo mu vlastne ide. Celé je to také nemastné-neslané, deti sú občas dosť otravné, pre mňa priemer. ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Když nemůžete mít další děti, adoptujete. Když nemůžete mít další děti v Americe 70.let, adoptujete barevné děti. Černoch, Indián a Vietnamka jsou nové přírůstky do rodiny basketbalového kouče, jeho tvrdošíjné ženy a tří vlastních dětí. Od té chvíle musí celá rodina čelit vlastním předsudkům, otevřené diskriminaci, zakořeněnému rasismu a hlavně usilovné snaze stát se fungující rodinou, zvládnout peripetie výchovy šesti dětí. Hezký a dojemný film, bohužel ale taky roztahaný, naivní a přežitý. ()

Reklama

Reklama