Reklama

Reklama

UFC Fight Night: Belfort vs. Gastelum

(pořad)
  • USA UFC Fight Night 106 (neoficiální název)
všechny plakáty
Sportovní
USA / Brazílie, 2017

Recenze (3)

malylada 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápas podle předpokladů zvládl Gastelum. Určitě bylo pro mě nečekané, že Belforta vyřídil sérii kombinací, aniž by využil jeho největší slabiny a vzal jej na zem. Gastelum se rýsuje v borce, kterému po přestupu střední váha sedí a jde si za titulovou šancí. Po zápase si řekl o Andersona Silvu a také jej dostane na UFC 212. Za mě nebude o čem. Největší překvapení hlavní karty výkon Shoguna, který dokázal ustát bomby, jak už v posledních zápasech není zvykem a sám kombinacemi jasně Villanteho přestřílel. Nejsem si jistý, zda může potrápit ty nejlepší, ale šance ve vybrakované LHW divizi je nyní velká, aby se propracoval k poslední šanci o titul. Borg podobně jako Rua předvedl perfektní výkon a trošku jsem tušil, že nemasného Formigu porazí. Pto vývoj divize velmi dobře, neboť Formiga se mi jako potenciální vyzyvatel příliš nelíbí. Největším zklamáním Means, který jasně opanoval první zápas a nyní si prakticky nebouchl. Oliveira se připravil na odvetu mnohem lépe, vnutil svůj styl Meansovi a dařilo se mu využít wresling, na rozdíl od prvního zápasu. V předzápasech krásně uťal velkou sérii výher Trinaldovi Lee. Přes velké potíže v prvním kole to zvládl a pro něj velký posun v kariéře. Po zápase vyzval Khabiba, tak jsem zvědavý. Soto figuroval na mém tiketu a předvedli s Yahyou neskutečnou válku Yahya mě překvapil zlepšeným postojem, dělal Sotovi velké problémy, ale na konci druhého kola se začalo projevovat jeho horší kardio. Soto naopak na zemi velmi přesvědčivý a nedal Maiovi BW žádnou šanci. Moraes klasicky nekoukatelné win a opět snůška keců, že chce soupeře z TOP 10, opravdu vážně? WTF. Burkman nejspíš dostane frčku, Rony Jason možná taky, po tom co hloupě prokaučoval zápas. To samé platí pro McLellana, po kterém mi bude smutno, neboť mi svými prohrami pravidelně vydělával peníze. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Oliveira vs. Means 4* Pěkný zápas ukončený submisí. ............. (9) Correia vs. (13) Reneau 4* Pěkný ženský zápas. ........... (3) Formiga vs. (8) Borg 3,5* Celkem pěkný zápas bez ukončení před limitem. .............. (5) Barboza vs. (9) Dariush 4,5* Parádní zápas ukončený skvěle trefeným kolenem. Luxusní KO. .............. (6) Rua vs. (12) Villante 5*Parádní striková podívaná ukončená TKO. ............. (9) Belfort vs. (10) Gastelum 5* Parádní jízda, ukončená TKO. ............. Pěkný event ve kterém se mi nejvíc líbí hlavní zápas večera 80% :) ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Všechny zápasy nařachaný a i přesto se stále stoupající tendencí. Gastelum je nová hrozba pro žebříček ve střední váze. Rychlá výzva proti Silvovi hovoří o velké sebejistotě. ()

Reklama

Reklama