Reklama

Reklama

Vyprahlí

(seriál)
  • USA Parched

Obsahy(1)

Seriál Vyprahlí spojuje investigativní žurnalistiku s atraktivním příběhem ve filmové kvalitě. Diváci budou seznámeni s novými a znepokojivými fakty o naší planetě. V každém dílu se setkáme s ničemy, oběťmi a hrdiny, a jejich příběh budou doprovázet komentáře expertů. (National Geographic)

Recenze (2)

radomiil 

všechny recenze uživatele

-jsem udiveně konsternován a absolutně nechápu, jak je takovéto počínání vůbec možné, s téměř nečinným přihlížením i marnými nedostačujícími zákony v (nejdemokratičtější)zemi světa,vypečené postavičky jako tamní senátor Brown, jenž bez jakýchkoli zábran lobuje před veřejností své zájmy i národních korporací s doslovným prohlášením "že ikdyž několik lidí ještě zemře,tak JE to rozhodně nezastaví",na úkor nedotknutelnosti nezávadné pitné vody a tedy lidského zdraví, by zasloužil leda odkráglovat anebo jemu či jeho blízkým pravidelně vpravovat roky do těla skoro nezávadnou látku C8;nezbývá než nezáviděníhodně ocenit vytrvalou snahu pěstitelů a farmářů s větrnými Washingtonskými mlýny§ ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THERE IS STILL A HOPE BUT SOMETHING'S GOTTA CHANGE" -------------- Ďalší kvalitný dokument z produkcie mága Alexa Gibneyho. Podobne ako aj v nedávnom What Lies Upstream sa venuje problematike čistej, pitnej vody. V troch častiach sa pozrieme do neslávne známej Západnej Virgínie, na Blízky východ, Indiu a aj na Wall Street, kde prvá časť objasní politické a korporátne záujmy, ktorú sú zodpovedné za nedostatočné zásobovanie ľudí zdravotne nezávadnou vodou v určitých regiónoch sveta. Gibneyho rukopis je tu nepochybne cítiť, čo sa patrične odráža aj na vysokej kvalite dokumentu. On na to musí mať pravdepodobne niečo viac, ako len talent. ()

Reklama

Reklama