Reklama

Reklama

Mai onri leobeusong

(seriál)
  • Jižní Korea 마이 온리 러브송 (více)
Jižní Korea, 2017, 9 h 38 min (Minutáž: 27–30 min)

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Když během natáčení nového seriálu nejdou věci podle plánu, špičková herečka odjede pryč ve staré dodávce na cestu časem. (Netflix)

Recenze (4)

angelbooks 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se rozhodovala, zda dát 3 či 4 hvězdy. Šla jsem do toho s obrovským nadšením, protože jsem měla chuť na nějakou romantiku z historického prostředí. Nevadilo mi tam ''kouzelné auto'' nebo jinak abstraktní situace (viz. třeba co se oblečení princezny týká), avšak především poslední čtvrtina mě opravdu nudila. Měla jsem výhrady nejen k hlavnímu herci (vždy se po nějaké situaci zachoval jako ''muž'' a šel hlavou proti zdi), ale poté i k hlavní herečce (ano, mohla trochu ztišit volume, co si budem). Předposlední díl jsem dokonce proskákala a ten poslední mě bavil jen proto, že už byli v přitomnosti. Upřímně se mi tam nejvíc zamlouval princeznin strážce. K doramě se určitě nevrátím, i když má celkem dobré hodnocení. Doporučuji však tento seriál dál, ALE jen jako oddechovku. :) ()

Reklama

sara93 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Chtělo by to pokračování. Výborně zpracované postavy a děj po komediální stránce na jedničku. Chemie mezi hlavnímy charakteryzde funguje přorpzeně. Nemám seriálu co vytknout, byl vtipný a svižný. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že je to produkce spíš do Studia Kamarád, ale na druhou stranu jsem se dost slušně nasmála. :-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama