Reklama

Reklama

Dny zoufalství

(studentský film)
všechny plakáty
Česko, 2017, 90 min

Režie:

Matouš Pavlík

Scénář:

Matouš Pavlík

Hrají:

Matouš Pavlík

Obsahy(1)

Svět, jak ho známe, skončil. Neléčitelná virová epidemie s sebou stáhla miliony lidských životů. Ti odolnější zatím stále přežívají a bojují o každý další den. Vlivem nákazy se veškerý systém vymkl kontrole. Anarchie, boj o holý život a hlavně nekončící utrpení - tak vypadá obraz Evropy v roce 2020. Dvojice tuláků putujících postapokalyptickým světem, Dag a Andrej se o pravdivosti těchto slov přesvědčí na vlastní kůži. Nákaza totiž postihla i Andrejovu sestru Emmu, s níž se mají setkat kvůli poslednímu rozloučení. Zdá se nemožné, aby se nastalé hrůzy ještě někdy obrátily k lepšímu, ovšem nic se neobejde bez naděje. Ne nadarmo se traduje, že klíč k lepším zítřkům kdosi nosí stále v kapse... (Radiace)

(více)

Recenze (2)

valentaj 

všechny recenze uživatele

Budu film hodnotit jako plnohodnotný, nebudu se při hodnocení ohlížet na to že jde o amatérský film. Scénář bez špetky nápadu, ohrané dialogy plné klišé. Dále špatná režie, herecké výkony, práce ze světlem, zvukem, kamerou, atd. Vše je tak neskutečně vyčnívající, byly i momenty kdy jsem se kýčovitým dialogům herců zasmál. Také se zmíním o zvláštní věci kterou jsem pozoroval, film obsahuje několik málo opravdu hezkých scén, které jsou svou kvalitou někde úplně jinde, tomu nerozumím. ...... S dobrým úmyslem bych chtěl poradit autorům dle toho jak to cítím, pokud toto budou číst. Když dělám levný film, tak scénář je to nejdůležitější, je také důležité zamaskovat neum herců, hrát si s kamerou a světlem a hlavně tvořit film tak, aby se co nejvíc podobal realitě, vše musí logicky zapadat. Doufám že příští film už bude někde o metu výš, přeji hodně štěstí do další tvorby. ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Ten s tým zobákom mi najviac pripomínal Macuru a jeho herecký výkon v Uhříněvsi. Autori zúfalstvo doby a v nej žijúcich hlavných hrdinov demonštrujú náhodným pokrikovaním slov ako "kurva", "do hajzlu" a rôzne vyskloňovaným slovom "zmrd". Akurát žiadna gradácia týchto vulgarizmov neprichádza a neprichádza. Počas celého príbehu sa to drží na zhruba rovnakej úrovni, žiadna zápletka ani vyvrcholenie výkrikov. ()

Reklama

Reklama