Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daisy je typická americká holka od vedle, hladovějící po pravé lásce a s chutí vraždit. Jednoho dne potká Daisy muže svých snů, aby záhy zjistila, že jeho vlastní touha zabíjet z ní možná udělá jeho příští oběť. (TheDon)

Recenze (6)

gazogazo 

všechny recenze uživatele

(+) zabavny komedii lehce postizeny ”horror” , v klidu koukatelny , s perfektnimi tak prvnimi a poslednimi 20 min .+ midget. + exprese (-) dost to ztrati za pulkou koule, nastesti jen na chvili ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podle mě se Bret Roberts snaží až trochu moc a jeho postava mi nesedla, což byl celkem problém, když je na scéně většinu stopáže filmu. Záměr nebyl špatný, natočit béčko, které bude brutální, krvavé a úchylné, trochu i fetišistické. A celkem se to i povedlo, ale v tomhle případě to bylo způsobem, který mi ani trochu nesedl a sledování filmu jsem si spíše jen protrpěl. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná úchylárna. Sedlo mi to. John Doe je neuvěřitelnej satan, zazpívá, ojede a zabije (nejlíp nějakou hodně tetovanou bitch) a pak jí klidně zazpívá zase .Daisy je zase paranoidní psychotička, která ráda loví lidi a pak je s bráchou naporcujou. V půlce tomu trochu dochází dech, ale fakt jen na chvilku. Bavilo mě to a nutno říct, že skoro všechny songy který ve filmu zazněly si napsal "John Doe" sám. Takže v popisku chybí ještě muzikál. 65% ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Hooodně zajímavý film.. Na jednu stranu mě opravdu bavil, na druhou stranu mě docela nudil, ale i tak se člověku nechtělo přestat koukat, kvůli potřebě vědět, jak to celé dopadne. Nutno říct, že to zde celé táhnou super postavy a super herci, kdy jim každou větu žerete a i přes jejich od začátku zjevné psychózy a zajímavý styl života, s nimi dokážete svým způsobem sympatizovat. Což je zatracené těžké dosáhnout. Takže v shrnutí, je to celkem fajn a navíc ty písně provázející celý film, tomu opravdu dodávají na atmosféře. :D ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela nudná prasárna. Byla tam krev, nějaká ta jebačka, velice slušná hudba, ale jinak žádná sláva - béčkový snímek, který neurazí, ale ničím bohužel ani nepřekvapí... ()

Reklama

Reklama