foto

Jake Allyn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 No Man's Land
Sweet Girl
2020 Run Sweetheart Run
2019 Všem na očích (TV film)
2018 Overexposed (TV film)
2017 Calico Queens
2016 Válka dronů
2015 Appetites
Pocket Listing
2014 Vraťte mi mé dítě

TV seriály

2019 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Muluc (S02E06)
2018 The Baxters (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Křehké (S15E16)
2017 The Quad (TV seriál)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Stát se mužem (S07E16)

Dokumentární

2011 Killer Kids (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2021 No Man's Land

Host

TV pořady

2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky