Reklama

Reklama

Skončím prostě na ulici

  • Jižní Korea Bandoe saleoriratda (více)
Trailer
Jižní Korea, 2017, 85 min

Režie:

Yong-sun Lee

Scénář:

Yong-sun Lee

Kamera:

Yong-sun Lee
(další profese)

Obsahy(1)

JunKoo Oh je herec bez angažmá ve středních letech toužící po uplatnění. Aby uživil rodinu, vyučuje externě herectví na univerzitě. Skrovný příjem, vysoké dceřino školné a účet za škody spáchané synem napnou rodinný rozpočet až praskne. Do toho manželka zatouží přestěhovat se do lepší čtvrti. Proto když se JunKoo Oh dozví, že by mohl být přijat jako regulérní zaměstnanec fakulty, je to skvělá zpráva. K tomu vzápětí přichází vytoužená nabídka na roli v televizním seriálu, hned je ale jasné, že obojí skloubit nepůjde. Od té chvíle se rozjíždí sled absurdních zádrhelů a situací, při nichž hlavní hrdina bojuje se svou nerozhodností i morálními otázkami. Nízkorozpočtový korejský film spíše než na bravurní animaci a vizuální ztvárnění sází na scénář plný suchého humoru. Formálně pracuje s minimalistickými náznaky a mlčenlivými pohledy hrdinů. Směšně absurdní atmosféru pak dotváří jejich přehnaná mimika. (Anifilm Distribution)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Nach 

všechny recenze uživatele

Animovaný film s asijským humorem, který ne všem sedne, ale s tématikou, která se může stát kdekoli na světě. Yong-sun Lee natočil překvapivě poutavý asijský snímek s animací, která nakonec mi nebyla nesympatická a naopak jsem se do postav dokázal vžít. Příběh je sice tuctový, bez dějových odboček, ale na těch 85 minut času je to tak akorát. I přes jmenovaná pozitiva jde však o kvalitativní průměr. 65% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nekonformní, neevropské reflektování frustrace. Originalita existuje, ale člověk se v ní trochu ztrácí. Bavilo mě, jak mě to pořád vyvádělo z míry. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama