Reklama

Reklama

Sousedé


Nový přítel (E04)

(epizoda)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rakovnik

rakovnik (hodnocení, recenze)

Viděl jsem peklo! Nebo se Tv Barrandov angažuje v podpoře ochotníků? Na tomto seriálu jsou asi nejdražší poplatky OSA za hraní písniček v rádiu.

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Co je to za cloveka ten Benderko_11 alias BenderSvk_11? Kolik si tu jeste udela uctu, aby mohl tem kokotinam davat hvezdy?

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Jezis, to je slatanina!!! Te ajtak, to je teda hereckej vykon... Neumi rict souvislou vetu. Mam pocit, ze Barrandov angazuje neherce, protoze je to vyjde levneji, jak platit poradny herce. A ten vecne vytlemenej kuchar Musil si tam musel natahnout svyho vykroucenyho "tatku". Proc musi vsechny buzny davat najevo, ze jsou buzny? To je schyza, jake neni rovno Nic spolu nesouvisi, skakani v X "pribezich", idiotskej veterinar ve stupidnich botach, "pretizenej" hodinovej manzel, kterj furt chrape, deda, kterej pro svuj parkinsonskej tres ani nezvedne sklenicku.. A korunu tomu dala Lounova.. Mel jsem ji za inteligentni zenskou, ale toto je fakt vrchol. Nechat se uvrtat do takove pi..viny.. hmm, prachy za cokoliv nesmrdi. Uz nikdy vice!

Uživatel pjotri smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama