Reklama

Reklama

Cargo

(festivalový název)
  • Belgie Cargo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeanův otec upadne po nehodě na lodi do kómatu. Ze dne na den se tak Jean a jeho dva bratři musejí postarat o krachující rodinnou rybářskou firmu. Každý z nich stojí před rozhodnutím, jak naložit s novým životem. Syrový příběh z pobřeží Severního moře vypráví o lidech, kteří jsou okolnostmi dohnaní k zoufalým činům. (Febiofest)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

existimator 

všechny recenze uživatele

Cargo zachycuje pozoruhodnou atmosféru Severního moře. Při záběrech na temně modrou hladinu vody se vám mnohdy zatají dech. Tato dechberoucí atmosféra doprovází drsný a ponurý příběh rybářské rodiny. Do jejich situace se vžijete okamžitě. Staří pánové s bílými plnovousy se perou s osudem a bojují za to, na čem jim nejvíc záleží - rybaření. Cargo je svěžím proudem v současné kinematografii. Ano, musíte vzít v potaz, že je to není "masový film," takže by zpracování mohlo být i o něco lepší, jelikož filmaři asi neměli zrovna velké finance. Ze začátku se budete trochu ztrácet v lidech a příběhu, konec by mohl být také lepší. Je až příliš otevřený, alespoň dle mého názoru. Tyto problémy jsou ale naprosto zastíněny atmosférou, příběhem a vším ostatním. Cargo si pusťte, je skvělé. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Dobře zobrazenou atmosféru těžké životní situace i přístavního města kazí rádobycool kamera a především uši rvoucí příšerný zvuk. Konec chybí, takže celkově slabší podprůměr. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama