Reklama

Reklama

TommyTeen18

(festivalový název)
  • Nizozemsko TommyTeen18 (více)
Krátkometrážní / Drama
Nizozemsko, 2017, 17 min

Obsahy(1)

Je jedno, jaké je vaše opravdové jméno, čím se živíte, nebo kde bydlíte. Online seznamky jsou svobodným prostorem pro seznámení, pro sex. Nejistý mladík skrývající se pod TommyTeen18 chce, co všichni ostatní. Jediný problém je, že mu bylo teprve 14 let. (Mezipatra)

Recenze (3)

Danqo 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spojlery a pokrivený humor autora Prechádzať si grinder v triede medzi spolužiakmi, to chce fakt gule*. Každopádne, ďalší zaujímavý kraťas poukazujúci na ďalší lesk a biedu gayov z radov mileniálov. Ale aká bola motivácia hlavného hrdinu mečovať sa s takými podivnými ľuďmi, automobilistom a Sergejom? Ten rusák mu to pekne dal vyžrať after all. *vtip pre perverzných: plné. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Velice solidní film o dalším fenoménu dnešní doby, o anonymitě internetu. Předčasně vyspělý Tommy by chtěl v reálu to, o čem mnozí jeho vrstevníci zatím jen sní. Ale má to dva problémy. Jednak Tommy to chce s muži a na rozdíl od starých bachratých dědků, kteří se na seznamkách vydávají za mladistvé, svěží a sportovní typy, je hlavnímu hrdinovi teprve 14 let. Slušně zahráno od všech tři protagonistů (Tommy, Sergej, Eefje) ... 7877 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

TommyTeen18 nabízí jalový příběh bez výraznější pointy a nepříliš sympatického hlavního "hrdinu", který se chová opravdu na facku, což by se dalo vysvětlit a omluvit pubertálním věkem. Pozitivně bych ohodnotil dva momenty - a sice poukázání na relativně snadnou dostupnost k seznamovacím aplikacím nehledě na věk (což je samozřejmě ve výsledku negativní) a přístup Sergeye k Tommymu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama