Reklama

Reklama

Záznam doznání - Série 1 (2017) (série)


Zkouška ohněm (S01E04)

(epizoda)
  • USA Trial by Fire

VOD (1)

Obsahy(1)

Oheň způsobí tragédii a matka oběti je obviněna z vraždy, ke které se přizná. U soudu přichází obhajoba s poněkud odlišnou teorií. (Netflix)

Recenze (2)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OK, v tomhle případě připouštím justiční omyl, ale stejně je ten dokument o ničem, protože nepřináší DŮKAZY (!) o zavinění smrti dívky Robin jinou osobou, nežli její matkou, která byla za žhářství a úmyslné zabití (rovněž prakticky bez důkazů) odsouzena na doživotí. Ty tresty jsou v USA drakonické a jejich výkon a náklady na něj ten jejich justiční systém nakonec položí. Je to neudržitelný, jejich věznice praskají ve švech. ()

Vyrida

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu všechny ty pohádky okolo typu dítě rebel, matka alkoholička a roztahovačka, tak mi přijde na hlavu páchat sebevraždu čistě jen upálením. Pro mě osobně je to snad nejhorší možná smrt co existuje a škoda, že tam nebylo řečeno jestli holka byla třeba ještě pod vlivem nějaké drogy nebo jinak sebepoškozováná. Beru to tedy tak, že nic z toho se neprokázalo. Naopak z pohledu vraždy mi zase přijde na hlavu, tam nechat jen tak ležet kanystr s benzínem ( pokud nepočítáš s tím, že shoří se vším okolo na popel ), či se nepokusit z pohledu oběti dostat ať už oknem ven z hořící místnosti ( pokud nebyla nějak omráčena předem ). Mno osobně bych se spíše přikláněl k vraždě, což podněcuje i detektor lži a mamina se může na kameru tvářit jako neviňátko jak chce. ()

Reklama

Reklama

Reklama