Reklama

Reklama

Coin Operated

Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2017, 5 min

Obsahy(1)

Malý chlapec, ktorý túži byť astronautom, ide s mamou na nákup. Cestou však uvidí húpaciu raketu na drobné. Aby sa mohol povoziť, minie svoje vreckové, a potom sa rozhodne zarobiť si na ďalšiu jazdu, ktorá bude stáť za to... (ČSFD)

Recenze (4)

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Tak tohle dílko se opravdu obsahově rovná NULE. To snad nedokáže bavit ani dítě ... nebo pak nebude mít důvod dospět. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 0 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

pursulus 

všechny recenze uživatele

Ementál.¬         Kalifornský programátor (podle profilu na Linkedinu) Nicholas Arioli si asi splnil svůj sen a udělal animovaný krátkometrážní snímek o životním snu a jeho naplnění. Scénář odpovídá čemusi tak mile blboučkému, že se na to nemůžeme zlobit, e-mentalizační retardaci vývojové úrovně dvouročního batolete. Vizuální zpracování za scénářem příliš nepokulhává. Máme zde jedinečný případ člověka, který je na venek viditelně zdráv a schopen vykonávati náročné duševní povolání, a pře sto je, jednoduše řečeno, e-mentál. ()

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama