Reklama

Reklama

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios

(seriál)
  • USA Exploring Movie Studios: Warner Bros. Studios
všechny plakáty
Celý film
Česko, 2017, 37 min (Minutáž: 7–12 min)

Režie:

Martin Pomothy

Scénář:

Martin Pomothy

Hrají:

John Kourounis (průvodce), Tereza Srbová (průvodce), Martin Pomothy (průvodce)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Exkluzivní 4-dílný doku-seriál ČSFD.cz z kalifornských Warner Bros. Studios. Zakladatel ČSFD.cz Martin Pomothy a česká herečka Tereza Srbová procházejí ve studiích místy, které je možné vidět na turistické prohlídce s průvodcem, ale není povoleno na nich natáčet. Jejich průvodcem je nejlepší z průvodců Warner Bros. Studios, americký herec a moderátor John Kourounis. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze uživatele Ivo k tomuto seriálu (2)

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios (2017) 

"Tak lidičky, nám se to tady s váma hrozně líbilo... a nashopovali jsme si tu i spoustu supa souvenýrů (jak můžete vidět v našich naditých warnerkauflandových taškách) - yeah, ok, grejt, yeah" . Po zhlédnutí tohoto vysoce uměleckého díla se stále tak nějak nemůžu zbavit dojmu že pan "režisér" si možná trošku spletl tento web se svým osobním facebookovým profilem ? :) Ale pozor - jak jsem se z kuloárních informací právě dozvěděl, toto video se už údajně objevilo i v předběžných nominacích na Oszkara ! Ale když to zase srovnám s tím výletem na Kokořín ... Jinak asi těžko ještě něco dodat k verbalově zcela vyčerpávající anál lytické recenzi :) Snad jen - Hamarosan találkozunk a Disneyland-ban ! ()

Jakékoliv náměstí & Venkovní lokace (2017) (E01) 

Hned první vteřina a hrubka v titulcích: "CSFD and Martin Pomothy presents" ... Být světový není snadné ... Správně by možná mělo být: "CSFD és Martin Pomothy bemutatnak" :) Je to prostě běžná turistická atrakce, kam chodí tisíce návštěvníků denně, kteří vidí a slyší úplně to samé co se natočilo v tomto "unikátním jedinečném dokumentu" ... a co tam 365x do roka beze změny omílají všichni ti místní průvodci atd. jenom pravda (a chválabohu) bez toho bonusového jednoslabičného náhodného přibekávání pana "režiséra" v duetu s jeho oslnivou oškarovou kolegyní :) Taky jsme tam byli ...i video natočili ... (což není žádný problém), jen nás nenapadlo z toho udělat významnou událost česko-slovensko-maďarského významu ... škoda :) ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno