Reklama

Reklama

Jak kozáci potkali mimozemšťany

  • Sovětský svaz Kak kazaki inoplaněťan vstrečali (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Sovětský svaz, 1987, 18 min

U kozáckého ohniště havaruje létající talíř a z něj vyskočí tři mimozemšťané. Rádi by se vrátili domů, ale chybí jim olej, který by poháněl jejich loď. (Dafilms.cz)

Recenze (2)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Na sérii filmů o kozácích mě baví několik věcí. Co všechno mají v té jediné skříni, která navíc stojí pod širým nebem, jejich ochota řešit na plný úvazek jakýkoliv problém, co se před nimi objeví, a to, jak jsou vždy soudržní a solidární jak vůči sobě, tak ve vztahu k tomu, kdo je požádá o pomoc. Jednoho takového kozáka by měl každý fasovat už při narození. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[3,5*]     V rámci kozáckej série akýsi "mimozemšťanský úlet", ale s celkom slušnou kvalitou. Veľmi dobrú úroveň má animácia i hudba a diel nezaostáva ani ohľadom nápaditosti (príbeh, gagy). Kozáci tentokrát netradične pomáhajú mimozemšťanom (pobavil ich vzhľad na spôsob kozákov) nájsť ten správny olej do ich lietajúceho taniera, pričom (tentokrát tradične) musia navštíviť rôzne krajiny a rôzne historické doby. Tu a tam pritom mimozemšťania trochu popoženú pokrok. A napokon, ako to už býva, ten správny olej nájdu na tom najmenej očakávanom mieste. ()

Reklama

Reklama