Reklama

Reklama

Architects - These Colours Don't Run

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 2012, 4 min

Režie:

Stuart Birchall

Hrají:

Sam Carter

Recenze (4)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Přestože dle mého názoru Architects vše podstatné ve své tvorbě už řekli, měli hluché období a nakonec se vrátili ještě silnější, nelze jim upřít dobře patrný společenský apel. V klipu nic nového neuvidíme, ale jakožto kompilát současných lidských nešvarů, je to docela silné kafe. Nuže, konci vstříc. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Aneb jak Architects začali rýpat do světovýho dění...Historicky to tak bylo vždycky, že kultura zrcadlila politiku, takže to má určitě svoje místo pod Sluncem. "So I guess I'll just say it how it is, You had it all YOU FUCKING PIGS!!!" ()

kATa.JSK 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že Architects jsou mojí srdcovkou již několik let a stále mě baví, jakým směrem se ubírají. Od začátku jejich kariéry se nebojí v textech poukazovat na aktuální společenská témata a nabádat tak jejich fanoušky k tomu, aby otevřeli oči a postavili se k problémům čelem. Jedním z takových úderných songů je i „These colours don’t run“ ze čtvrtého alba „Daybreaker“. Klip je trefně sestříhaný z krátkých, mnohdy autentických, záběrů týkajících se naší konzumní společnosti, která dychtí po válkách, je sžírána korupcí a ovládána penězi a podvody. V kombinaci s textem tvoří kombinaci, která vás donutí zamyslet se nad absurditou tohoto světa, ve kterém jsme často jen „otroci“ sloužící davu. ()

Reklama

Reklama